ΕπιχειρηματικάServier Hellas: «Είναι εύCOLON μην το αμελείς» - Η πρωτοβουλία

Servier Hellas: «Είναι εύCOLON μην το αμελείς» – Η πρωτοβουλία

- Advertisement -

Με κύριο μήνυμα «Είναι εύCOLON μην το αμελείς» και με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους εργαζόμενους, επέλεξε φέτος η Servier Hellas να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το ευρύ κοινό για την καίρια σημασία του προληπτικού ελέγχου στην εμφάνιση καρκίνου παχέος εντέρου.

Με κύριο μήνυμα «Είναι εύCOLON μην το αμελείς» και με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους εργαζόμενους, επέλεξε φέτος η Servier Hellas να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το ευρύ κοινό για την καίρια σημασία του προληπτικού ελέγχου στην εμφάνιση καρκίνου παχέος εντέρου.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με αφορμή το μήνα Μάρτιο, ως παγκόσμιο μήνα πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, η Servier Hellas κάλεσε όλα τα μέλη της ομάδας της, ηλικίας 45 ετών και άνω, να αποδεχτούν την πρό(σ)κληση «να σπάσουν το ταμπού», κάνοντας προληπτικό έλεγχο μέσω της εξέτασης της κολονοσκόπησης.

«Στη Servier κάνουμε πράξη αυτό που λέμε. Το μήνυμα της πρόληψης ξεκινά από εμάς τους ίδιους για να φτάσει σε όλους όσοι χρειάζεται να κάνουν την εξέταση της κολονοσκόπησης. Είναι μία εξέταση η οποία ενώ μπορεί να σου σώσει κυριολεκτικά τη ζωή, δυστυχώς θεωρείται ακόμη εξέταση ταμπού. Στη Servier λοιπόν, μέσω της δράσης «The COLONO45», αποφασίσαμε να «σπάσουμε το ταμπού», δρώντας τώρα! Γιατί όταν πρόκειται για τον καρκίνο, όταν σώζεται η ζωή ενός ανθρώπου, σώζεται ταυτόχρονα η οικογένειά του, αλλά και η κοινωνία στο σύνολό της, και για το λόγο αυτό είμαστε διπλά υπερήφανοι για τη δράση μας», δήλωσε ο Ziad Matta, General Manager Servier Hellas & Cyprus.

Πρόληψη…

«Δείγμα προόδου στις προηγμένες κοινωνίες είναι η υγεία του πληθυσμού τους, η οποία ξεκινάει ιδανικά από την πρόληψη. Η Servier είναι μία φαρμακευτική εταιρεία που εστιάζει την έρευνά της στους καρκίνους του πεπτικού και συμβάλλει ήδη με καινοτόμα φάρμακα στη θεραπεία τους. Υιοθετώντας ταχύτατα τη σύσταση των επιστημονικών ενώσεων που συστήνουν την προληπτική κολονοσκόπηση από την ηλικία των 45 ετών και άνω και θέλοντας έμπρακτα να προάγει την υγεία του προσωπικού της, η Servier πήρε την πρωτοβουλία οργάνωσης και διευκόλυνσης της εξέτασης αυτής για όσα μέλη της εμπίπτουν στην ομάδα ελέγχου, μέσω της δράσης «The COLONO45».

Ως Ογκολόγος αισθάνομαι μεγάλη χαρά και θαυμασμό για την πρωτοβουλία της και ελπίζω να τύχει μίμησης και από άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Προσδοκώ ότι η δράση αυτή θα αποτελέσει τη σπίθα που θα ανάψει τη φλόγα της πρόληψης του καρκίνου του παχέος εντέρου στους συνανθρώπους μας», δήλωσε ο Αλέξιος Στριμπάκος, Παθολόγος Ογκολόγος, Διευθυντής Ε’ Παθολογικής – Ογκολογικής Κλινικής ΥΓΕΙΑ.

Η δράση «The COLONO45» γίνεται σε μία περίοδο σταθμό για τη Servier Hellas. Το 2018 άνοιξε ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της εταιρείας με την είσοδό της στην Ογκολογία, προσφέροντας νέες θεραπευτικές επιλογές για τους επαγγελματίες υγείας και τους ασθενείς τους.

Χαρτοφυλάκιο…

Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, η Servier Hellas συνεχίζει να είναι παρούσα στην Ογκολογία και την Αιματολογία, προσφέροντας ουσιαστικές θεραπευτικές λύσεις για τον μεταστατικό καρκίνο του παχέος εντέρου, τον καρκίνο του γαστρικού και του παγκρέατος, και της οξείας λεμφοβλαστικής λευχαιμίας. Ταυτόχρονα επεκτείνει το θεραπευτικό της χαρτοφυλάκιο εισάγοντας την πρώτη στην κατηγορία της στοχεύουσα θεραπεία, για τους ασθενείς με χολαγγειοκαρκίνωμα και τους ασθενείς με οξεία μυελογενή λευχαιμία, οι οποίοι φέρουν μία συγκεκριμένη μετάλλαξη. Πρόκειται για ασθένειες όπου πραγματικά υπάρχει ανάγκη για καινοτόμες και αποτελεσματικές θεραπείες. Παράλληλα, στο πλαίσιο της ασθενοκεντρικής της προσέγγισης, έχει σχεδιάσει και στηρίξει πλήθος δράσεων και πρωτοβουλιών οι οποίες έχουν στο επίκεντρο τον ασθενή και τις ανάγκες του.

Η Servier Hellas επιβεβαιώνει με συνέπεια τη δέσμευσή της στην καινοτομία, αλλά και τη διαρκή συνεισφορά των ανθρώπων της, ώστε να φτάνουν όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα οι καινοτόμες θεραπείες στον Έλληνα ασθενή.

«Θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με αφοσίωση την Ογκολογία και την Αιματολογία, γιατί αυτό που μας κινητοποιεί είναι να προσφέρουμε στον ασθενή με καρκίνο, θεραπείες και υπηρεσίες για περισσότερη και καλύτερη ποιότητα ζωής. Στη Servier υπηρετούμε την υγεία, ωστόσο η πρόληψη είναι υψίστης σημασίας. Γι’ αυτό το λόγο σχεδιάσαμε το «The COLONO45». Για να στηρίξουμε κι εμείς την αξία της πρόληψης. Να αναδείξουμε το ρόλο της κολονοσκόπησης ως εξέταση που προλαμβάνει τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Για να πούμε στους συνανθρώπους μας, «Είναι εύCOLON μην το αμελείς». Αυτό το μήνυμα λοιπόν, καλούμε όλο τον κόσμο να το μεταδώσει σε κάθε δικό του άνθρωπο, σε κάθε φίλο, σε κάθε συγγενή, στο γείτονά του. Κάνουμε πρόληψη!», δήλωσε η Ρενάτα Τσέλλα, Marketing Project Manager Oncology Servier Hellas & Cyprus.

Παρακολουθήστε το video της δράσης «The COLONO45» στο YouTube:

 

Για τη Servier

Η Servier είναι ένας διεθνής φαρμακευτικός όμιλος, ο οποίος διοικείται από ένα Ίδρυμα. Ιδρύθηκε με σκοπό να υπηρετεί την υγεία, ενώ φιλοδοξεί να έχει ουσιαστικό κοινωνικό αντίκτυπο, για τους ασθενείς και για ένα βιώσιμο κόσμο. Με το μοναδικό μοντέλο διακυβέρνησής της, είναι σε θέση να υπηρετεί πλήρως τον προορισμό της με ένα μακροπρόθεσμο όραμα: να είναι δεσμευμένη στη θεραπευτική πρόοδο ώστε να υπηρετούνται οι ανάγκες των ασθενών. Οι 21.400 υπάλληλοι του Ομίλου είναι δεσμευμένοι στον προορισμό του, ο οποίος αποτελεί πηγή έμπνευσης καθημερινά. Ηγέτης στην καρδιολογία, φιλοδοξία του Ομίλου Servier είναι να αποτελεί έναν αναγνωρισμένο, επικεντρωμένο και καινοτόμο παράγοντα στην ογκολογία, εστιάζοντας σε δύσκολα αντιμετωπίσιμους καρκίνους.

Για αυτό το λόγο ο Όμιλος επενδύει άνω του 50% του προϋπολογισμού της Έρευνας & Ανάπτυξης με σκοπό την ανάπτυξη στοχευμένων και καινοτόμων θεραπειών στην ογκολογία. Η Νευροεπιστήμη και οι Ανοσοφλεγμονώδεις νόσοι αποτελούν μελλοντικούς μοχλούς ανάπτυξης. Σε αυτές τις θεραπευτικές κατηγορίες, η Servier εστιάζει σε περιορισμένο αριθμό νόσων στις οποίες το ακριβές προφίλ ασθενών καθιστά δυνατή την ιατρική ακριβείας με τη χορήγηση στοχευμένων θεραπειών. Προκειμένου να παρέχει πρόσβαση στη μέγιστη δυνατή φροντίδα υγείας για όλους σε χαμηλότερο κόστος, ο Όμιλος προσφέρει επίσης μία σειρά ποιοτικών γενόσημων φαρμάκων που καλύπτουν τις περισσότερες παθολογικές καταστάσεις, βασιζόμενος σε ισχυρές εταιρείες με έδρα τη Γαλλία, την Ανατολική Ευρώπη, τη Βραζιλία και τη Νιγηρία.

Σε όλους αυτούς τους τομείς, ο Όμιλος εντάσσει τη φωνή του ασθενούς σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής ενός φαρμάκου. Με έδρα τη Γαλλία, η Servier έχει ισχυρή γεωγραφική παρουσία σε πάνω από 150 χώρες και ένα κύκλο εργασιών €4,9 δις. το 2022.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ