ΕπιχειρηματικάSanofi Ελλάδας: Σημαντική διάκριση για το Πολλαπλό Μυέλωμα

Sanofi Ελλάδας: Σημαντική διάκριση για το Πολλαπλό Μυέλωμα

- Advertisement -

Με το βραβείο SILVER στην κατηγορία «Επικοινωνία» τιμήθηκε στη φετινή τελετή απονομής των Healthcare Business Awards η εκστρατεία ενημέρωσης για το Πολλαπλό Μυέλωμα «Μαζί στη ζωή», που υλοποιεί η φαρμακευτική εταιρεία Sanofi Ελλάδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών “Κ.Ε.Φ.Ι.” Αθηνών.

Με το βραβείο SILVER στην κατηγορία «Επικοινωνία» τιμήθηκε στη φετινή τελετή απονομής των Healthcare Business Awards η εκστρατεία ενημέρωσης για το Πολλαπλό Μυέλωμα «Μαζί στη ζωή», που υλοποιεί η φαρμακευτική εταιρεία Sanofi Ελλάδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών.
Δημήτρης Παπαδάκος, Communication Business Partner Greece, Πόπη Λιακουνάκου, Communication Specialist, Νίκος Χαλαράκης, Country Medical Lead, Medical Head Specialty Care Greece & Cyprus, Ευγενία Λιονή, Communication Head Greece & Cyprus & Communication BP Specialty Care Central & South Europe Communications, Lionel Picard, Country Lead Sanofi Greece & Cyprus, General Manager Sanofi Specialty Care Greece & Cyprus, Ευγενία Παρασκευά, Brand Manager Hematology Greece & Cyprus, Άννα Τζιράκη, Medical Lead Oncology Greece & Cyprus, Αιμιλία Βασιλειάδη, Patient Advocacy Lead Greece, Υβόνη Παπαστελάτου, Central and South Europe Specialty Care Transformation Head & Oncology Franchise Head Greece

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο υψηλού κύρους θεσμός Healthcare Business Awards διοργανώνεται κάθε χρόνο από τη BOUSSIAS και το Health Daily για να επιβραβεύσει τις βέλτιστες και πιο καινοτόμες πρακτικές και δράσεις αναπτυξιακού, επιστημονικού και κοινωφελούς χαρακτήρα στον κλάδο της Υγείας.

Η ψηφιακή εκστρατεία ενημέρωσης «Μαζί στη ζωή» υπογραμμίζει στο ευρύ κοινό τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του Πολλαπλού Μυελώματος, με σκοπό να αυξηθεί ο αριθμός των ανθρώπων που λαμβάνουν εγκαίρως διάγνωση και θεραπεία. Ταυτόχρονα, επιδιώκει να υποστηρίξει τους ασθενείς και τους φροντιστές τους στον καθημερινό αγώνα τους ενάντια στη νόσο, προσφέροντας εύληπτη επιστημονική πληροφόρηση και υπογραμμίζοντας τις εξαιρετικά ελπιδοφόρες εξελίξεις στη θεραπευτική διαχείριση.

Βασικό όχημα των μηνυμάτων της εκστρατείας είναι το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους «Πολλαπλό Μυέλωμα – Μαζί στη ζωή», το οποίο μέσα από τις συγκινητικές μαρτυρίες ασθενούς, φροντιστή-συζύγου ασθενούς και Επαγγελματιών Υγείας, αποτυπώνει την πραγματική εικόνα της ζωής με τη νόσο και μεταφέρει στους θεατές, την αισιοδοξία των πρωταγωνιστών για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ευγενία Λιονή
Communication Head Greece & Cyprus & Communication BP Specialty Care Central & South Europe

«Η βράβευση της εκστρατείας Μαζί στη ζωή στα Healthcare Business Awards μας προσφέρει μεγάλη χαρά και ενισχύει την αποφασιστικότητά μας να υποστηρίζουμε τους ασθενείς με Πολλαπλό Μυέλωμα και τους οικείους τους με κάθε πρόσφορο μέσο. Με σύμμαχο την Επιστήμη και τα θεαματικά θεραπευτικά επιτεύγματα των τελευταίων ετών, υλοποιούμε αυτήν την εκστρατεία για να ενημερώσουμε τους ασθενείς πως σήμερα, η ποιοτική ζωή για πολλά χρόνια μετά τη διάγνωση είναι εφικτή. Ταυτόχρονα, ευελπιστούμε ότι η πρωτοβουλία μας θα κινητοποιήσει τους πολίτες που ενδεχομένως νοσούν χωρίς να το γνωρίζουν, να οδηγηθούν στην έγκαιρη διάγνωση και θεραπευτική παρέμβαση και να επωφεληθούν στο μέγιστο βαθμό από τις διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές. Η επίτευξη των παραπάνω στόχων θα είναι για εμάς η μεγαλύτερη επιβράβευση».

Το ντοκιμαντέρ «Πολλαπλό Μυέλωμα – Μαζί στη ζωή» είναι διαθέσιμο εδώ.

Σχετικά με τη Sanofi

Είμαστε μία καινοτόμος παγκόσμια εταιρεία Υγείας που καθοδηγείται από έναν σκοπό: να αναζητούμε τα θαύματα της επιστήμης προκειμένου να βελτιώσουμε τις ζωές των ανθρώπων. Έχοντας παρουσία σε περίπου 100 χώρες, έχουμε αφοσιωθεί στον μετασχηματισμό της ιατρικής πρακτικής, επιδιώκοντας να μετατρέψουμε το ανέφικτο σε εφικτό. Προσφέρουμε δυνητικά επαναστατικές σωτήριες, θεραπευτικές επιλογές και εμβολιαστική προστασία σε εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, θέτοντας παράλληλα τη βιωσιμότητα και την κοινωνική ευθύνη στο επίκεντρο των φιλοδοξιών μας.
H Sanofi είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Παρισιού (EURONEXT: SAN) και στο χρηματιστήριο Nasdaq (NASDAQ: SNY)

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ