ΕπιχειρηματικάSanofi Ελλάδας: Σε νέα καθήκοντα η Ευγενία Λιονή - Τι αλλάζει

Sanofi Ελλάδας: Σε νέα καθήκοντα η Ευγενία Λιονή – Τι αλλάζει

- Advertisement -

Σε νέο ρόλο, στην Παγκόσμια Επιχειρησιακή Μονάδα Καταναλωτικών Προϊόντων, θα «υπηρετεί» η Ευγενία Λιονή τη Sanofi, από 1η Μαρτίου 2023, κατέχοντας τη θέση του Global Transformation & Engagement Lead – Science Hub.

Σε νέο ρόλο, στην Παγκόσμια Επιχειρησιακή Μονάδα Καταναλωτικών Προϊόντων, θα «υπηρετεί» η Ευγενία Λιονή τη Sanofi, από 1η Μαρτίου 2023, κατέχοντας τη θέση του Global Transformation & Engagement Lead - Science Hub.
Ευγενία Λιονή

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Έπειτα από 2 χρόνια στο τμήμα Επικοινωνίας της Sanofi Ελλάδας, η Ευγενία Λιονή αλλάζει καθήκοντα, ενώ η διαδικασία αναπλήρωσης της θέσης της (Country Communications Head, Greece) είναι ήδη σε εξέλιξη. Νεότερες ανακοινώσεις αναμένονται από την Sanofi με την οριστικοποίηση του προσώπου.

Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Sanofi, η Ευγενία Λιονή ακολούθησε επιτυχημένη σταδιοδρομία στην Amgen Hellas, όπου από το 2010 κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις, ενώ το 2020 τέθηκε επικεφαλής των τμημάτων Εταιρικής Επικοινωνίας και Market Access. Επιπλέον, από το 2019 έως την αποχώρησή της διατελούσε μέλος της διοικητικής ομάδας της εταιρείας.

Τον Μάρτιο του 2021 η Ευγενία Λιονή ανέλαβε διπλό επιτελικό ρόλο στη βιοφαρμακευτική εταιρεία Sanofi, καθώς ορίστηκε επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας για την Ελλάδα και την Κύπρο και Communication Business Partner Specialty Care South Europe.

Με σκοπό να συνεισφέρει στην εκπλήρωση των εταιρικών στόχων με την πολυετή εμπειρία της και την εις βάθος κατανόηση της φαρμακευτικής αγοράς, η Ευγενία Λιονή ήταν υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και υλοποίηση της εταιρικής επικοινωνιακής στρατηγικής, τη συνολική διαχείριση της εταιρικής εικόνας και την ενίσχυση των σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους εταίρους του κλάδου της Υγείας.

Ταυτόχρονα, από τη θέση της ως Communication Business Partner Specialty Care South Europe, “έτρεχε” το συντονισμό της επικοινωνιακής πολιτικής της επιχειρησιακής μονάδας Specialty Care της Sanofi στη Νότια Ευρώπη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ