ΕπιχειρηματικάΣΑΦΕΕ: Πανελλήνιο Συνέδριο για τον Ψηφιακό μετασχηματισμό στην υγεία

ΣΑΦΕΕ: Πανελλήνιο Συνέδριο για τον Ψηφιακό μετασχηματισμό στην υγεία

- Advertisement -

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην υγεία που διοργάνωσε διαδικτυακά ο Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ), την Πέμπτη 21 Απριλίου, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για παρεμβάσεις σε όλα τα θέματα που απασχολούν τη φαρμακευτική αγορά και ευρύτερα τον κλάδο της υγείας.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην υγεία που διοργάνωσε διαδικτυακά ο Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ)

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλάμβανε τις εξής ενότητες:
• Οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις στην ψηφιακή εποχή
• Νοσοκομεία και ψηφιακός μετασχηματισμός
• Νέες ψηφιακές λύσεις στο χώρο της υγείας
• Η επίδραση της πανδημίας COVID-19 στην επιτάχυνση της ψηφιακής εποχής
• Τα φαρμακεία στην ψηφιακή εποχή

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, αναλύθηκαν οι ψηφιακές λύσεις για την βελτίωση των υπηρεσιών υγείας και της ποιότητας ζωής των ασθενών, ενώ παράλληλα έγινε εκτενής αναφορά στις καινοτόμες επενδύσεις των φαρμακευτικών επιχειρήσεων.

O Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Στόχος του ΣΑΦΕΕ είναι να συμβάλλει στη δημόσια συζήτηση που αναπτύσσεται, υπό το πρίσμα της πανδημίας και των επερχόμενων αλλαγών στη χώρα μας. Ο κλάδος διαθέτει σημαντική πείρα στην ενίσχυση της ψηφιακής καινοτομίας. Οι σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές υγείας προσφέρουν μεθόδους για τη βελτίωση της πρόληψης ασθενειών, διευκολύνουν τη διαχείριση χρόνιων ασθενειών και τελικά ενθαρρύνουν τους πολίτες να παραμένουν υγιείς. Η Ελλάδα μπορεί να γίνει κόμβος Έρευνας και Ανάπτυξης, καθώς διαθέτει υψηλού επιπέδου επιστημονικό δυναμικό στα αντικείμενα των Βιοεπιστημών, της Πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών. Μπορεί να αξιοποιήσει τους νέους αποφοίτους των πανεπιστημιακών τμημάτων, αλλά. και να προσελκύσει επιστήμονες που έφυγαν τα προηγούμενα χρόνια λόγω κρίσης».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ