ΠΡΟΣΩΠΑΑΠΟΨΗΜετά τον Μπερσίμη ο Συρμακέζης στην ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Ψηφιακές «αλλαγές»

Μετά τον Μπερσίμη ο Συρμακέζης στην ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Ψηφιακές «αλλαγές»

- Advertisement -
  • Γράφει ο Κοσμάς Ζακυνθινός

Ο Σωτήρης Συρμακέζης, πρώην τραπεζικό στέλεχος εντάσσεται στην ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προκειμένου να «τρέξει» τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ομίλου, σχεδόν έξι μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων του -πρώην προέδρου ΕΟΠΥΥ- Σωτήρη Μπερσίμη για την αναδιοργάνωση του ομίλου, με κύριο άξονα την εφαρμογή νέων τεχνολογιών.

Ο Σωτήρης Συρμακέζης, πρώην τραπεζικό στέλεχος εντάσσεται εσχάτως στην ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προκειμένου να «τρέξει» τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ομίλου, σχεδόν έξι μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων του -πρώην προέδρου ΕΟΠΥΥ- Σωτήρη Μπερσίμη για την αναδιοργάνωση του ομίλου, με κύριο άξονα την εφαρμογή νέων τεχνολογιών.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με μερίδιο αγοράς 30% στον ελληνικό χώρο η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στοχεύει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την παρουσία της με παροχή ψηφιακών υπηρεσιών, ολοκληρωμένων πακέτων υπηρεσιών, εξατομικευμένων υπηρεσιών υγείας και προγραμμάτων loyalty.

Στο πλαίσιο αυτό και εντείνοντας τις προσπάθειες συνεχούς ανάπτυξης ο όμιλος ανέθεσε στον Σωτήρη Συρμακέζη καθήκοντα Senior Advisor on Customer Experience & Digital Transformation. Παράλληλα θα ασκεί το ρόλο του Digital Strategist στη θυγατρική του Ομίλου CrossBorderMedCare, η οποία παρέχει υπηρεσίες σε διεθνείς πελάτες.

Ο Σωτήρης Συρμακέζης διατέλεσε μέχρι πρότινος Chief Retail, Digital & Technology Officer στην Praxia Bank. Προηγουμένως εργάστηκε επί 2,5 χρόνια στη Eurobank, ως Γενικός Διευθυντής, Group Chief Digital & Technology Officer Νωρίτερα είχε εργαστεί για 15,5 χρόνια στον Όμιλο Τράπεζας Πειραιώς ως Γενικός Διευθυντής Retail Banking (2012-2015).

Πελατοκεντρική βάση

Αξιοποιώντας την πολύ μεγάλη εμπειρία του από τον ψηφιακό μετασχηματισμό δύο μεγάλων τραπεζών, στο νέο του ρόλο ο Σ. Συρμακέζης θα εστιάσει στον μετασχηματισμό του ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ σε έναν πελατοκεντρικό οργανισμό. Θα παρέχει κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης, αξιοποιώντας με τον βέλτιστο τρόπο την καινοτομία και τις ψηφιακές τεχνολογίες. Δίνοντας τα κατάλληλα τεχνολογικά εργαλεία, τόσο στα επιστημονικά στελέχη όσο και στο προσωπικό της πρώτης γραμμής. Αλλά και στους ίδιους τους πελάτες και συνεργάτες-ιατρούς.

Ο ρόλος Μπερσίμη

Επιχειρώντας να προκαλέσεις τις εξελίξεις, ο όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ενέταξε στο ενεργητικό του στα τέλη του περασμένου Μαρτίου, τον Επίκουρο Καθηγητή Σωτήρη Μπερσίμη. Η επιλογή του προσώπου του κ. Μπερσίμη ως Συμβούλου Διοίκησης από τον Ευάγγελο Σπανό, έθετε τα θεμέλια για την «επόμενη ημέρα».

Επιπρόσθετα, η συνεργασία με την ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει στόχο την υλοποίηση έργων συνέργειας μεγάλου εύρους μεταξύ των επαγγελματιών υγείας, για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.

Ο κ. Μπερσίμης έχει συνεργαστεί και κατείχε σημαντικές θέσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, σε εταιρείες και οργανισμούς. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα σχετίζονται κύρια με την ανάπτυξη και εφαρμογή στοχαστικών μοντέλων επίβλεψης και ελέγχου διεργασιών. Μεταξύ άλλων, στην επιτήρηση ασθενειών, στην αξιολόγηση υπηρεσιών Υγείας καθώς και στην παρακολούθηση κλινικών δοκιμών.

Στον όμιλο Βιοιατρική ο Σωτήρης Μπερσίμης μετά την ηγεσία του ΕΟΠΥΥ

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ