ΕπιχειρηματικάΠρεσβευτής του almora PLUS SPORT ο πρωταθλητής Ανδρέας Βαζαίος

Πρεσβευτής του almora PLUS SPORT ο πρωταθλητής Ανδρέας Βαζαίος

- Advertisement -

Η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία ELPEN εγκαινίασε πρόσφατα μια νέα συνεργασία, καθώς ο Ανδρέας Βαζαίος, κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής, θα είναι ο επίσημος πρεσβευτής του almora PLUS SPORT.

Η ELPEN εγκαινίασε πρόσφατα μια νέα συνεργασία, καθώς ο Ανδρέας Βαζαίος, κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής, θα είναι ο επίσημος πρεσβευτής του almora PLUS SPORT

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2019 στα 200μ πεταλούδα και στα 200μ μικτής ατομικής, Ανδρέας Βαζαίος θα είναι ο επίσημος πρεσβευτής του εξαιρετικά επιτυχημένου προϊόντος almora PLUS® SPORT. To almora PLUS® SPORT αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι, τόσο των προπονήσεων του, όσο και των συμμετοχών του σε ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις.

Η συνεργασία της ELPEN με τον Έλληνα κολυμβητή βασίζεται στις κοινές αξίες, που χαρακτηρίζουν τις δύο πλευρές. Στο επίκεντρο άλλωστε της 55ετούς και πλέον πορείας της ELPEN τοποθετείται διαχρονικά η πίστη στο όραμα και το πάθος για την κατάκτηση υψηλών στόχων, αξίες που διέπουν και την αθλητική διαδρομή του Ανδρέα Βαζαίου.

Ο Ανδρέας Βαζαίος είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Ρεκόρ στα 200μ μικτής ατομικής. Παράλληλα είναι και απόφοιτος ψυχολογίας από το North Carolina State University.

Εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής

Η σειρά almora PLUS® διαθέτει μια σειρά εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής που ενισχύουν την αναπλήρωση των χαμένων ηλεκτρολυτών του σώματος. Ένα από τα σκευάσματά της είναι το almora PLUS® SPORT. Πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν που με την κλινικά αποδεδειγμένη δράση του ενισχύει την απόδοση κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης. Ταυτόχρονα ενυδατώνει τον οργανισμό των αθλούμενων και των αθλητών. Σε αναβράζουσα μορφή, το almora PLUS® SPORT περιέχει συνδυασμό Ηλεκτρολυτών (Na, K, Cl). Όπως επίσης Ασβεστίου (Ca), Μαγνησίου (Mg) και του φυτικού εκχυλίσματος Citrus sinensis.

Να σημειωθεί πως ο Ανδρέας Βαζαίος έχει την κατοχή του τρία συνολικά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25αρας πισίνας στη Γλασκόβη. Ο πρωταθλητής κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και στα 200 μ. πεταλούδα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής Ανδρέας Βαζαίος έκανε χρόνο 1:50.23 που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Νωρίτερα, το ίδιο απόγευμα κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. μικτή ατομική.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ