ΕπιχειρηματικάPfizer Hellas: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Pfizer Hellas: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

- Advertisement -

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού στις 25 Οκτωβρίου, η Pfizer Hellas φωταγώγησε τα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα με ροζ χρώμα, που έχει καθιερωθεί για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού στις 25 Οκτωβρίου, η Pfizer Hellas φωταγώγησε τα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα με ροζ χρώμα, που έχει καθιερωθεί για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με αυτή τη συμβολική κίνηση η εταιρεία στήριξε και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, συμμετέχοντας ενεργά στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την αξία της πρόληψης και της σωστής ενημέρωσης.

Ο Καρκίνος του Μαστού είναι η συχνότερα εμφανιζόμενη κακοήθεια στις γυναίκες παγκοσμίως και αποτελεί για αυτές την πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο1. Ο τακτικός προληπτικός έλεγχος και η έγκαιρη διάγνωση είναι το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση της νόσου ώστε να οδηγήσει στο βέλτιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα2.

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Επικεφαλής του τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas, ανέφερε: «Και φέτος στην Pfizer Hellas θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στις ασθενείς που αγωνίζονται καθημερινά αλλά και να υπενθυμίσουμε σε όλους, γυναίκες και άνδρες, την αξία της πρόληψης και του τακτικού ελέγχου. Η φωταγώγηση του κτιρίου μας αποτελεί μια συμβολική κίνηση που εντάσσεται στο ευρύτερο πλάνο πρωτοβουλιών μας, καθώς για εμάς στη Pfizer δεν είναι μια μέρα το χρόνο, αφού για περισσότερα από 20 χρόνια υποστηρίζουμε τους ασθενείς με Καρκίνο του Μαστού για να βελτιώσουμε και να αλλάξουμε τις ζωές τους. Ο Καρκίνος του Μαστού δεν είναι μόνο ‘‘γυναικεία υπόθεση’’ και μας αφορά όλους!»

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

1 Sung H, Ferlay J, Siegel RL, Laversanne M, Soerjomataram I, Jemal A, et al. Global Cancer Statistics 2020: GLOBOCAN Estimates of Incidence and Mortality Worldwide for 36 Cancers in 185 Countries. CA Cancer JClin.2021;71(3):209-49.

2 https://www.cancer.org/cancer/breast-cancer/screening-tests-and-early-detection/american-cancer-society-recommendations-for-the-early-detection-of-breast-cancer.html Πρόσβαση Οκτώβριος 2022.

Σχετικά με τη Pfizer: Καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών

Στη Pfizer, χρησιμοποιούμε την επιστήμη και τους παγκόσμιους πόρους μας για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε στάδιο της ζωής. Εργαζόμαστε για να θέσουμε τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξία στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας που διαθέτουμε, περιλαμβάνει καινοτόμα φάρμακα και εμβόλια.

Οι συνεργάτες της Pfizer στις αναπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες ασχολούνται καθημερινά με την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της αντιμετώπισης και θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή μας. Συνεπείς με την ευθύνη μας ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρεία, συνεργαζόμαστε με υγειονομικούς, κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς για τη βελτίωση της πρόσβασης σε αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερα από 170 χρόνια, η Pfizer εργάζεται για να κάνει τη διαφορά για όλους όσους βασίζονται σε εμάς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ