ΕπιχειρηματικάNovo Nordisk Hellas - Διαβήτης: 100 χρόνια οδηγούμε την αλλαγή

Novo Nordisk Hellas – Διαβήτης: 100 χρόνια οδηγούμε την αλλαγή

- Advertisement -

Από το 1991, η 14η Νοεμβρίου κάθε έτους είναι αφιερωμένη παγκοσμίως στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Από το 1991, η 14η Νοεμβρίου κάθε έτους είναι αφιερωμένη παγκοσμίως στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.
Novo Nordisk

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Την σημαντική αυτή ημέρα, επέλεξε η Novo Nordisk Hellas για τη δημοσίευση μίας πρωτότυπης ταινίας με τίτλο «Η ζωή, που την έζησα: 100 χρόνια οδηγούμε την Αλλαγή» (Α LIFE MADE POSSIBLE: 100 years driving change), μία ταινία που υμνεί το πολυτιμότερο αγαθό όλων, που δεν είναι άλλο από την υγεία.

Στις μέρες μας, ένα άτομο που έχει σακχαρώδη διαβήτη τύπου1 μπορεί να ζει μία φυσιολογική ζωή. Δεν συνέβαινε το ίδιο πριν 100 χρόνια.

Η ταινία πραγματεύεται την ιστορία μίας απόλυτα συνηθισμένης ζωής. Μίας ζωής, που πριν την ανακάλυψη της ινσουλίνης, ήταν καταδικασμένη. Μίας ζωής, που χάρη σε αυτή την ανακάλυψη, την έζησε όπως την ονειρεύτηκε.

Μπορείτε να δείτε την ταινία στο κανάλι της Novo Nordisk στο YouTube
A life made possible: 100 years of driving change – YouTube

Σχετικά με τη Novo Nordisk στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά το 1979, η Novo Nordisk δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα με την διακριτική επωνυμία «Νόβο Ελλάς Φαρμακευτική Ε.Π.Ε.», εισάγοντας προϊόντα για το σακχαρώδη διαβήτη. Από τότε έως και σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική Φαρμακευτική Αγορά, αυξάνοντας διαρκώς το χαρτοφυλάκιό της και επενδύοντας στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της νόσου του σακχαρώδη διαβήτη, στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, της αιμορροφιλίας και των διαταραχών ανάπτυξης.

Η εταιρεία φέρει την ονομασία Νόβο Νόρντισκ Ελλάς Ε.Π.Ε. από το 1991. Τα τελευταία χρόνια, εκτός από το συνεχώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, η εταιρεία έχει έντονη δραστηριότητα στον τομέα των κλινικών μελετών στην Ελλάδα, υλοποιώντας κατά βάση κλινικά προγράμματα για λογαριασμό της μητρικής εταιρείας.

Σχετικά με τη Novo Nordisk

Η Novo Nordisk είναι μία εταιρεία με παγκόσμια παρουσία στον τομέα της υγείας, που ιδρύθηκε το 1923 και εδρεύει στη Δανία. Σκοπός μας είναι να οδηγήσουμε την αλλαγή για να νικήσουμε σοβαρές χρόνιες παθήσεις, όπως είναι o σακχαρώδης διαβήτης, η παχυσαρκία, οι σπάνιες αιματολογικές και ενδοκρινικές διαταραχές. Υλοποιούμε τη δέσμευση μας, μέσω των πρωτοποριακών επιστημονικών ανακαλύψεών μας, της επέκτασης της πρόσβασης στα φάρμακά μας και της προσπάθειάς μας να αποτρέψουμε και, τελικά, να θεραπεύσουμε τις χρόνιες ασθένειες. Η Novo Nordisk απασχολεί περίπου 53.000 εργαζόμενους σε 80 χώρες, ενώ τα προϊόντα της κυκλοφορούν σε περισσότερες από 170 χώρες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ