ΕπιχειρηματικάΜπουρλά: Τηλεργασία τέλος στην Pfizer - Επιστροφή στα γραφεία

Μπουρλά: Τηλεργασία τέλος στην Pfizer – Επιστροφή στα γραφεία

- Advertisement -

Στο γραφείο επιστρέφουν από τον ερχόμενο Ιανουάριο οι υπάλληλοι της Pfizer στις ΗΠΑ, τουλάχιστον δύο με τρεις ημέρες την εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Άλμπερτ Μπουρλά.

Στο γραφείο επιστρέφουν από τον ερχόμενοι Ιανουάριο οι υπάλληλοι της Pfizer στις ΗΠΑ, τουλάχιστον δύο με τρεις ημέρες την εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αλμπερ Μπουρλά.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας, περίπου το ένα τρίτο των υπαλλήλων της Pfizer εργάζεται με τηλεργασία.

«Άρχισα να ανησυχώ ότι θα χάσουμε το DNA της εταιρείας μας, το αίσθημα της οικογένειας», ανέφερε ο Μπουρλά, ο οποίος επεσήμανε, πως αυτήν την στιγμή είναι μία παρότρυνση προς τους εργαζομένους σε θέσεις γραφείου, αλλά αν δεν λειτουργήσει αυτό, η δια ζώσης παρουσία θα επιβληθει.

Πάντως τόνισε πως η πλήρης επιστροφή δεν είναι δυνατή, είπε, ενώ η ευελιξία στο χώρο εργασίας έχει βοηθήσει στα επίπεδα παραγωγικότητας και στην ποιότητα ζωής.

Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Wall Street, συμπεριλαμβανομένης της Goldman Sachs Group Inc., ζητούν πλέον από τους εργαζομένους τους, να επιστρέψουν στην δουλειά, καθώς οι ανησυχίες για την πανδημία έχουν αρχίσει να εξασθενούν.

Η Pfizer συνεργάστηκε με την BioNTech SE για να αναπτύξει τα εμβόλια κατά της Covid-19 με μέγιστη ταχύτητα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν πολλοί εργαζόμενοι δούλευαν από το σπίτι, και στη συνέχεια δημιούργησε το χάπι Paxlovid για τη θεραπεία ατόμων υψηλού κινδύνου σοβαρής νόσου. Και τα δύο προϊόντα ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένα για την εταιρεία.

«Προσπαθούμε να δούμε πώς μπορούμε να παίξουμε τα χαρτιά μας ώστε να σώσουμε τον κόσμο για άλλη μια φορά», είπε ο Μπουρλά

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ