ΕπιχειρηματικάMenarini: Συνεργασία για τα συμπληρώματα Doctor’s Formulas

Menarini: Συνεργασία για τα συμπληρώματα Doctor’s Formulas

- Advertisement -

Η Menarini Hellas αποκτά τα δικαιώματα διανομής και προώθησης της σειράς Doctor’s Formulas σε Ελλάδα, Κύπρο καθώς και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εταιρεία In Touch Health, ως κάτοχος της τεχνογνωσίας και της πατέντας ευρεσιτεχνίας παραγωγής λιπιδικών νανοφορέων, θα παραμείνει ο αποκλειστικός παραγωγός των σκευασμάτων στο νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Η Menarini Hellas αποκτά τα δικαιώματα διανομής και προώθησης της σειράς Doctor’s Formulas σε Ελλάδα, Κύπρο καθώς και σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Την αναπτυξιακή πορεία του στην αγορά των προϊόντων αυτο-θεραπείας συνεχίζει δυναμικά ο φαρμακευτικός όμιλος Menarini, εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιό του –από τις 18 Ιουλίου 2023– τη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Doctor’s Formulas.

Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Doctor’s Formulas δημιουργήθηκε από την εταιρεία In Touch Health το 2013 και αποτελεί μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες μάρκες σκευασμάτων αυτοθεραπείας στην Ελλάδα, με διεθνή παρουσία και εξαγωγική δραστηριότητα. Καινοτομεί στην κατηγορία των συμπληρωμάτων διατροφής, εφαρμόζοντας την τεχνολογία των λιποσωμάτων. Οι λιποσωμιακές μορφές της Doctor’s Formulas εξασφαλίζουν υψηλότερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα των φυτικών ουσιών και βιταμινών.

Δικαιώματα διανομής

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ της Menarini και της εταιρείας In Touch Health, η Menarini Hellas, αποκτά τα δικαιώματα διανομής και προώθησης της σειράς Doctor’s Formulas σε Ελλάδα, Κύπρο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εταιρεία In Touch Health, ως κάτοχος της τεχνογνωσίας και της πατέντας ευρεσιτεχνίας παραγωγής λιπιδικών νανοφορέων, θα παραμείνει ο αποκλειστικός παραγωγός των σκευασμάτων στο νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στο Μαρκόπουλο Αττικής και θα συμβάλει στην εξέλιξη της μάρκας με την ανάπτυξη και παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων.

«Η ποιότητα, η καινοτομία και η επιστημονική τεκμηρίωση των προϊόντων Doctor’s Formulas θα συμβάλλουν ώστε η Menarini Hellas να συνεχίσει να προσφέρει σκευάσματα υψηλού επιπέδου ποιότητας και διαφοροποίησης, παρέχοντας υπηρεσίες τόσο στον καταναλωτή όσο και στον Επαγγελματία Υγείας. Στόχος της Menarini Hellas είναι η δυναμική ανάπτυξη της μάρκας στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκταση κυκλοφορίας της μάρκας στις χώρες δραστηριοποίησης του ομίλου. Τα προϊόντα Doctor’s Formulas είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας σε συνεργασία με γιατρούς και φαρμακοποιούς. Κάθε προϊόν της σειράς περιέχει φυσικά και φυτικά συστατικά, ειδικά μελετημένα για τη διατήρηση της καλής λειτουργίας του ανθρώπινου οργανισμού με φυσικό τρόπο» επισημαίνει η επικεφαλής του Τμήματος προϊόντων Αυτοθεραπείας της Menarini Hellas, κα Άννα Γουρνά.

Σχετικά με τη Menarini Hellas

Η φαρμακευτική εταιρεία Menarini Hellas, μέλος του ομίλου Menarini, δραστηριοποιείται στην αγορά των προϊόντων αυτοθεραπείας από το 2016, επιτυγχάνοντας δυναμική ανάπτυξη και έχοντας καταλάβει πολύ σημαντική θέση στο σύνολο των κατηγοριών δραστηριοποίησής της. Η εταιρεία συνεργάζεται με περισσότερα από 3.500 φαρμακεία και φαρμακαποθήκες σε όλη την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενημέρωσης και εκπαίδευσης σε μεγάλο πλήθος Επαγγελματιών Υγείας.

Ο όμιλος Menarini με έδρα την Φλωρεντία Ιταλίας και με παράδοση στην καινοτομία και στην ανάπτυξη μοναδικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, μέσα από τις 18 παραγωγικές της εγκαταστάσεις και τα 9 υπερσύγχρονα κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης στις 140 χώρες δραστηριοποίησής της, έχοντας στο δυναμικό της περισσότερους από 17.000 υπαλλήλους, εργάζεται αδιάκοπα με μοναδική αποστολή της την ευημερία του ανθρώπου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών σε σημαντικές κατηγορίες συμπεριλαμβανομένων της καρδιολογίας, γαστρεντερολογίας, πνευμονολογίας, των λοιμωδών νοσημάτων, καθώς και των αντιφλεγμονωδών και αναλγητικών σκευασμάτων. Με κύκλο εργασιών 4,155 δισεκατομμυρίων ευρώ, η Menarini κατέχει την 17η θέση στην Ευρώπη και την 32η θέση σε παγκόσμιο επίπεδο (πηγή: internal data // IQVIA WRMP 12/2021 – Retail Market).

Σχετικά με την In Touch Health

Η εταιρία In Touch Health ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται στην αγορά των προϊόντων αυτοθεραπείας. Σκοπός της είναι να παρέχει άριστης ποιότητας συμπληρώματα διατροφής, με μοναδικό στόχο τη βέλτιστη υγεία και τη μακροβιότητα, παράγοντας από τα πλέον αγνότερα, αποτελεσματικότερα και επιστημονικά προηγμένα συμπληρώματα διατροφής που κυκλοφορούν στην αγορά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ