ΠΡΟΣΩΠΑΑΠΟΨΗΚυριάκος Μπερμπεριάν: Γενικός Διευθυντής στην Genesis Pharma

Κυριάκος Μπερμπεριάν: Γενικός Διευθυντής στην Genesis Pharma

- Advertisement -

Ο Κυριάκος Μπερμπεριάν αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας στην φαρμακευτική επιχείρηση GENESIS Pharma, από 1η Μαρτίου, μετά την αποχώρηση του Νίκου Γκολφάκη.

Ο Κυριάκος Μπερμπεριάν αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας στην φαρμακευτική επιχείρηση Genesis Pharma, από 1η Μαρτίου, μετά την αποχώρηση του Νίκου Γκολφάκη.
Κυριάκος Μπερμπεριάν

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο Νίκος Γκολφάκης, που κατείχε τη θέση του Chief Corporate Officer και Γενικού Διευθυντή Αιματολογίας, Ογκολογίας, Ανοσολογίας και Σπάνιων Παθήσεων, για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, αποχωρεί από την εταιρεία στο τέλος Φεβρουαρίου 2024.

Ο Κυριάκος Μπερμπεριάν, Chief Officer Governmental Affairs & Γενικός Διευθυντής Νευρολογίας, Βιοομοειδών και Σπανίων Παθήσεων θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του  συνολικού χαρτοφυλακίου των προϊόντων της GENESIS Pharma για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, ενώ θα είναι υπεύθυνος και για τα τμήματα Sales & Marketing, Medical και Market Acccess στις τρεις χώρες.

Η GENESIS Pharma ξεκίνησε τη δραστηριοποίηση της στη φαρμακευτική βιοτεχνολογία το 1997, όταν ο κλάδος βρισκόταν σε πρώιμα στάδια, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Στόχος της εταιρείας ήταν να συνδυάσει τις ραγδαίες εξελίξεις στο πεδίο της επιστήμης με μια επιτυχημένη και καινοτόμα επιχειρηματική δραστηριότητα, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τη δημιουργία μιας νέας αγοράς.

Λειτουργώντας με συνέπεια και προσήλωση σε αυτό το στόχο, η GENESIS Pharma ήταν η πρώτη ελληνική φαρμακευτική εταιρεία με εξειδίκευση στην προώθηση, πώληση και διανομή φαρμακευτικών προϊόντων βιοτεχνολογίας και παραμένει η μεγαλύτερη μεταξύ των ελληνικών εταιρειών που εξειδικεύονται σε καινοτόμα φάρμακα, βάσει κύκλου εργασιών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ