ΕπιχειρηματικάΗ Bristol στα Social Media μέσω Facebook, YouTube και LinkedIn

Η Bristol στα Social Media μέσω Facebook, YouTube και LinkedIn

- Advertisement -

Η βιοφαρμακευτική εταιρεία Bristol Myers Squibb Ελλάδας δηλώνει την παρουσία της στο χώρο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, εγκαινιάζοντας εταιρικούς λογαριασμούς στο Facebook, YouTube και LinkedIn. Ενδυναμώνοντας την εξωστρέφειά της, η εταιρεία ανοίγει τρεις διαύλους επικοινωνίας επιδιώκοντας να προβάλλει με συνέπεια την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της και το εύρος των δραστηριοτήτων της για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

Η βιοφαρμακευτική εταιρεία Bristol Myers Squibb Ελλάδας δηλώνει την παρουσία της στον χώρο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, εγκαινιάζοντας εταιρικούς λογαριασμούς στο Facebook, YouTube και LinkedIn.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Στοχεύοντας στην ισχυροποίηση των σχέσεων εμπιστοσύνης με τους ασθενείς, τους Επαγγελματίες Υγείας, τους θεσμικούς φορείς του κλάδου και την κοινότητα εν γένει, η BMS Ελλάδας έχει επιλέξει τις δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και τις συνδυάζει δημιουργικά για να «αφηγηθεί» την ιστορία της και να δίνει το «παρών» μέσα από τις δράσεις της.

Η Ελισάβετ Πρoδρόμου, Γενική Διευθύντρια της BMS Ελλάδας, δήλωσε: «Σε μια χρονική συγκυρία όπου τα θέματα Υγείας κυριαρχούν στην επικαιρότητα και τα social media αποτελούν ισχυρά εργαλεία επικοινωνίας και διάχυσης της πληροφορίας, η Bristol Myers Squibb Ελλάδας γίνεται ενεργός συμμέτοχος στη διαδικτυακή συζήτηση γύρω από την επιστήμη της υγείας. Αξιοποιώντας την επιστήμη της επικοινωνίας, σκοπεύουμε να υπενθυμίσουμε πως κάθε μας δραστηριότητα έχει τον ίδιο απώτερο στόχο: να δημιουργούμε ισχυρό θετικό αποτύπωμα στις ζωές των ασθενών και των ανθρώπων με τους οποίους αλληλεπιδρούμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιεχόμενο της επικοινωνίας αναπτύσσεται σε 3 βασικούς πυλώνες, Εταιρεία, Ζωή, Υγεία και Επιστήμη. Στο πλαίσιο αυτό, θα προβάλλονται το όραμα, οι αξίες και οι κοινωνικές και ενημερωτικές δράσεις της εταιρείας (εκστρατείες ενημέρωσης για σοβαρά νοσήματα, δράσεις υποστήριξης ασθενών, εκπαιδευτικές δράσεις για Επαγγελματίες Υγείας κ.ά.). Ταυτόχρονα, θα ενισχυθεί η προβολή των επιστημονικών δράσεων και των επιτευγμάτων της καινοτόμου επιστήμης της BMS στους Επαγγελματίες Υγείας. Επιπλέον, η BMS Ελλάδας στοχεύει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες των social media για να ενδυναμώσει τη «φωνή» της στον διαδικτυακό διάλογο με τους εκπροσώπους των θεσμικών Φορέων της Υγείας, αλλά και να ενισχύσει την εικόνα της ως εργοδότη επιλογής, με στόχο την προσέλκυση νέων ταλέντων.

Ακολουθήστε τη BMS Ελλάδας στο Facebook, YouTube και LinkedIn.

Σχετικά με την Bristol Myers Squibb 

Η Bristol Myers Squibb είναι μια παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, με αποστολή να ανακαλύπτει, να αναπτύσσει και να παρέχει καινοτόμα φάρμακα που συμβάλλουν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bristol Myers Squibb, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bms-greece.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ