ΕπιχειρηματικάΗ Bayer Ελλάς στηρίζει την Ομάδα Αιγαίου στον 30ο Διάπλου

Η Bayer Ελλάς στηρίζει την Ομάδα Αιγαίου στον 30ο Διάπλου

- Advertisement -

Η Bayer Ελλάς συνεπής στη δέσμευσή της για τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής στην Ελλάδα, υποστηρίζει για δωδέκατη χρονιά την Ομάδα Αιγαίου, συμμετέχοντας ενεργά στον 30ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους, που ξεκινά στις 16 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 26 Μαΐου 2024.

Η Bayer Ελλάς συνεπής στη δέσμευσή της για τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής στην Ελλάδα, υποστηρίζει για δωδέκατη χρονιά την Ομάδα Αιγαίου, συμμετέχοντας ενεργά στον 30ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους, που ξεκινά στις 16 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 26 Μαΐου 2024.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η μακροχρόνια συνεργασία της εταιρείας με την Ομάδα Αιγαίου αναδεικνύεται μέσω ουσιαστικών δράσεων στις τοπικές κοινωνίες, αποτελώντας πρότυπο κοινωνικής αλληλεγγύης και παράδειγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με συμμετοχή και διάδραση. Αυτή η συνεργασία εμπνέει αισιοδοξία τόσο στους κατοίκους των ακριτικών νησιών όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Φέτος, η Bayer Ελλάς εστιάζει σε δύο νησιά του Αιγαίου, το Κουφονήσι και την Πάτμο, αναλαμβάνοντας στοχευμένες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τις τοπικές τους κοινότητες.

Όσον αφορά στο Κουφονήσι, η Bayer Ελλάς υποστήριξε την κατασκευή και παράδοση στο νησί, ενός μεταφερόμενου οικίσκου, ο οποίος θα χρησιμοποιείται για πολιτιστικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς, ενώ στην Πάτμο, η εταιρεία προχώρησε σε δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού και άλλων υλικών για το νηπιαγωγείο της Σκάλας, ενισχύοντας την εκπαιδευτική υποδομή του νησιού.

Σταθερός υποστηρικτής

Η Διευθύντρια του Τμήματος Επικοινωνίας της Bayer Ελλάς και Υπεύθυνη των Προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, κυρία Σόνια Μουσαβερέ, δήλωσε σχετικά: «Η Bayer Ελλάς, σταθερός υποστηρικτής για πάνω από μία δεκαετία της Ομάδας Αιγαίου και του αξιόλογου έργου της, επιβεβαιώνει έμπρακτα, μέσα και από αυτή τη δράση, τη δέσμευσή της στον άνθρωπο και την αποστολή της για “Υγεία και Τροφή για Όλους”. Η αφοσίωση της εταιρείας αντικατοπτρίζεται σε κάθε της πρωτοβουλία, που στοχεύει στη βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων μας και στην ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών. Με την ενεργή συμμετοχή μας στον 30ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους, στηρίζουμε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής των Ελλήνων. Η Bayer Ελλάς παραμένει προσηλωμένη στη δέσμευσή της προς την Ελληνική κοινωνία για περισσότερα από 65 χρόνια και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε αδιαλείπτως τον σκοπό μας με κάθε δυνατό τρόπο».

Σχετικά με την Bayer

Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που δραστηριοποιείται στον χώρο των Βιοεπιστημών και συγκεκριμένα στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας. Πιστή στην αποστολή της για «Υγεία και Τροφή για Όλους», η εταιρεία αναπτύσσει και διαθέτει προϊόντα και υπηρεσίες, σχεδιασμένα με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και του πλανήτη και στόχο να βοηθήσουν στις προσπάθειες της ανθρωπότητας να αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις, όπως ο συνεχώς αυξανόμενος και γηράσκων πληθυσμός. Η Bayer, επίσης, είναι προσηλωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη και τη δημιουργία θετικού αντίκτυπου μέσα από όλες τις δραστηριότητες της. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης. Η Bayer αποτελεί σύμβολο της εμπιστοσύνης, της αξιοπιστίας και της υψηλής ποιότητας, σε όλο τον κόσμο. Κατά το οικονομικό έτος 2023, ο Όμιλος απασχολούσε περίπου 100.000 άτομα και είχε πωλήσεις της τάξεως των 47,6 δις ευρώ. Οι επενδύσεις σε Έρευνα και Ανάπτυξη προ ειδικών στοιχείων ανήλθαν σε 5,8 δις ευρώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ