ΕπιχειρηματικάH Genesis Pharma στηρίζει το έργο του «Άλμα Ζωής» με... 200 δρομείς

H Genesis Pharma στηρίζει το έργο του «Άλμα Ζωής» με… 200 δρομείς

- Advertisement -

Ενεργά και πολύπλευρα στηρίζει η Genesis Pharma το έργο που προσφέρει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε γυναίκες που έχουν εμπειρία καρκίνου του μαστού και τις δράσεις ευαισθητοποίησης για τη νόσο, με αφετηρία τον 10ο Συμβολικό Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure®, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, με ιδιαίτερη επιτυχία.

Genesis Pharma

Υποστήριξε τον φετινό συμβολικό Αγώνα ως Επίσημος Χορηγός, ενώ εργαζόμενοι, συγγενείς και φίλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της εταιρείας με τη δημιουργία μιας ομάδας 200 δρομέων. Ο καθένας συνέβαλε με την ατομική του συμμετοχή στην ενίσχυση της προσφοράς προς τον Σύλλογο, καθώς για κάθε χιλιόμετρο που κάλυψαν συνολικά οι δρομείς, η εταιρεία θα προσφέρει περαιτέρω άμεση οικονομική ενίσχυση για τα προγράμματα του «Άλμα Ζωής».

Ο Γενικός Διευθυντής Αιματο-Oγκολογίας & Φλεγμονωδών Νόσων της Genesis Pharma, κος Νίκος Γκολφάκης τόνισε ότι: «To Greece Race for the Cure® αποτελεί έναν θεσμό με ισχυρό συμβολισμό για τη σημασία της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της θαρραλέας αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού, και βέβαια θεσμό ουσιαστικής στήριξης για τις γυναίκες που έχουν βιώσει ή βιώνουν τη νόσο.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους, συγγενείς και φίλους που έκαναν πράξη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απόφασή μας να στηρίξουμε πολλαπλά το «Άλμα Ζωής» και το έργο που προσφέρει σε κάθε γυναίκα που το έχει ανάγκη.

Θεραπευτική αντιμετώπιση

Ο δικός μας άμεσος στόχος είναι να συμβάλλουμε στη θεραπευτική αντιμετώπιση του καρκίνου, όμως η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση όλων αλλά και οι δομές στήριξης των ασθενών αποτελούν μια εξίσου σημαντική παράμετρο αποτελεσματικής αντιμετώπισης του καρκίνου. Γι΄αυτό και προσπαθούμε συστηματικά να στηρίζουμε φορείς που προσφέρουν με αγάπη και συνέπεια».

Genesis Pharma

Η πρωτοβουλία της Genesis Pharma εντάσσεται στη μακροχρόνια και πολύπλευρη κοινωνική δράση της, η οποία εστιάζει στην ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας και την ενίσχυση συλλόγων ασθενών και φορέων που προσφέρουν έργο στήριξης σε πάσχοντες, σε ενέργειες υποστήριξης παιδιών και νέων που αφορούν κυρίως θέματα εκπαίδευσης και ίσων ευκαιριών, καθώς και σε ευρύτερες δράσεις αλληλεγγύης προς ευάλωτες ομάδες, με συνολικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής.

Σχετικά με τη Genesis Pharma

Η Genesis Pharma υπήρξε μια από τις πρώτες φαρμακευτικές εταιρείες σε ευρωπαϊκό επίπεδο με εξειδίκευση σε προϊόντα φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας και είναι σήμερα η μεγαλύτερη μεταξύ των ελληνικών εταιρειών που εξειδικεύονται σε καινοτόμα φάρμακα.

Διαθέτει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για σοβαρές και σπάνιες παθήσεις, λειτουργώντας ως εμπορικός συνεργάτης κορυφαίων πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών έρευνας και ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Η Genesis Pharma δραστηριοποιείται σε διάφορους θεραπευτικούς τομείς. Διαθέτει σημαντικό εύρος καινοτόμων θεραπειών για σπάνιες αιματολογικές κακοήθειες και απειλητικές μορφές καρκίνου, όπως το πολλαπλό μυέλωμα, μορφές λευχαιμίας, ο μεταστατικός καρκίνος του παγκρέατος, ο μεταστατικός καρκίνος του μαστού κ.α. Μπορεί, επίσης, να χαρακτηριστεί ως μια από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στην Ελλάδα στον τομέα της πολλαπλής σκλήρυνσης.

Λίγα λόγια για το Greece Race for the Cure®

Το 1982 ξεκίνησε στο Dallas του Texas μία παγκόσμια κινητοποίηση ενάντια στον καρκίνο του μαστού, με την ίδρυση της οργάνωσης Susan G. Komen® και την πραγματοποίηση της πρώτης διοργάνωσης Race for the Cure®.

Σήμερα, σχεδόν 36 ετών πλέον, η διοργάνωση έχει γίνει θεσμός, καθώς πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 150 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο και αναγνωρίζεται ως «η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη διοργάνωση παγκοσμίως με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον καρκίνο του μαστού».

Ο Συμβολικός Αγώνας Δρόμου και Περίπατος Greece Race for the Cure® πραγματοποιείται για την Ελλάδα στην Αθήνα κάθε τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 35.000 συμμετοχές και παραμένοντας η μεγαλύτερη διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στη χώρα μας και το 2ο σε μέγεθος Race for the Cure® σε ολόκληρο τον κόσμο.

Με τα καθαρά έσοδα του Συμβολικού Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου Greece Race for the Cure® το «Άλμα Ζωής» καταφέρνει να υλοποιεί έναν σημαντικό αριθμό προγραμμάτων, τόσο για τη στήριξη της γυναίκας που νοσεί, όσο και για την έγκυρη ενημέρωση κάθε γυναίκας για τη σημασία της πρόληψης ενάντια στον καρκίνο του μαστού και στη ζωή μας γενικότερα.

Λίγα λόγια για το «Άλμα Ζωής»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «’Αλμα Ζωής» είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο. Ιδρύθηκε το 1988 και το Διοικητικό του Συμβούλιο και τα μέλη του είναι γυναίκες που έχουν βιώσει προσωπική εμπειρία καρκίνου μαστού. Όλα αυτά τα χρόνια το «’Αλμα Ζωής» παρέχει δωρεάν πολυεπίπεδη στήριξη προς τη γυναίκα που νοσεί. Παράλληλα φροντίζει για την ποιότητα ζωής της, ενώ μεριμνά έτσι ώστε οποιαδήποτε γυναίκα να είναι ενημερωμένη για τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους πρόληψης, με στόχο τη μείωση των θανάτων από τη νόσο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ