ΕπιχειρηματικάΕταιρείες και υποχρεωτικός εμβολιασμός Covid για επιστροφή στα γραφεία

Εταιρείες και υποχρεωτικός εμβολιασμός Covid για επιστροφή στα γραφεία

- Advertisement -

Η αμερικανική κυβέρνηση μπορεί να μην απαιτεί τον καθολικό εμβολιασμό των πολιτών, κατά του κορωνοϊού, όμως οι μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν και αρχίζουν να ζητούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων τους.

Η αμερικανική κυβέρνηση μπορεί να μην απαιτεί τον καθολικό εμβολιασμό των πολιτών, κατά του κορωνοϊού, όμως οι μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν και αρχίζουν να ζητούν των υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων τους

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Περισσότερες από 12 επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας, μεταξύ των οποίων η Walmart, η Google, η Tyson Foods και η United Airlines έχουν ήδη ανακοινώσει νέους κανονισμούς για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων ή ορισμένων από τους εργαζόμενους που απασχολούνται με φυσική παρουσία στα γραφεία και τα καταστήματα των εταιρειών.

Με την μετάλλαξη Δέλτα να κυριαρχεί στις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ και τα νέα κρούσματα να έχουν ανοδική πορεία, ο εμβολιασμός κατά της Covid θεωρείται – τόσο από τις υγειονομικές αρχές, όσο και από τις εταιρείες – ως ο πιο ασφαλές τρόπος επιστροφής στην εργασία.

Σύμφωνα με το CNBC, η Google και η Facebook ζητούν από τους εργαζόμενους που επιστρέφουν στα γραφεία τους να έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Η Walmart απαιτεί τον εμβολιασμό όσων εργαζομένων βρίσκονται σε διοικητικές θέσεις και την υποχρεωτική χρήση μάσκας για τους εργαζομένους σε καταστήματα που βρίσκονται σε «κόκκινες» περιοχές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ