ΕπιχειρηματικάELPEN: Στηρίζει το πρόγραμμα «Αξίζω να γνωρίζω» του «Προμηθέα»

ELPEN: Στηρίζει το πρόγραμμα «Αξίζω να γνωρίζω» του «Προμηθέα»

- Advertisement -

Η ELPEN στηρίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη διεξαγωγή του προγράμματος «Αξίζω να Γνωρίζω» που διοργανώνει ο Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος (ΣΑΗΕ) «Προμηθέας». Στόχος του είναι η δωρεάν υποβολή των ασθενών με ηπατικά νοσήματα σε ελαστογραφία, μια σύντομη εξέταση που αποτιμά το στάδιο της ηπατικής βλάβης.

Η ELPEN στηρίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη διεξαγωγή του προγράμματος «Αξίζω να Γνωρίζω» που διοργανώνει ο Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος (ΣΑΗΕ) «Προμηθέας».

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Τον νέο κύκλο επισκέψεων της καμπάνιας «Αξίζω να γνωρίζω» σε 5 περιοχές της ελληνικής περιφέρειας στηρίζει η ELPEN. Ενισχύοντας το έργο του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος (ΣΑΗΕ) «Προμηθέας», διευκολύνει την πρόσβαση των πασχόντων από ηπατικά νοσήματα στην ελαστογραφία, μια δυσεύρετη εξέταση, που δεν αποζημιώνεται από τα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας μας. Το πρόγραμμα έχει ήδη επισκεφθεί τα Χανιά, την Πάτρα, την Αλεξανδρούπολη και τη Λήμνο πραγματοποιώντας 435 εξετάσεις μέχρι σήμερα. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ταξιδέψει στη Λέσβο.

Η τακτική παρακολούθηση της πορείας των ηπατικών νοσημάτων διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο για τους ασθενείς που πάσχουν από αυτά. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός, ότι η εξέλιξή τους μπορεί να οδηγήσει προοδευτικά σε επιδεινούμενη ηπατική ίνωση. Μπορεί να καταλήξει σε κίρρωση του ήπατος και σε ενδεχόμενη εμφάνιση ηπατοκυτταρικού καρκίνου.

Η καμπάνια «Αξίζω να Γνωρίζω» πραγματοποιείται σε συνεργασία με ηπατολογικές/γαστρεντερολογικές κλινικές και τοπικούς συλλόγους. Οι ασθενείς που εντάσσονται στο πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν το ραντεβού τους μετά από υπόδειξη του θεράποντα γιατρού τους.

Η ELPEN εστιάζει διαχρονικά στην ενίσχυση δράσεων προαγωγής της υγείας του πληθυσμού. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ενισχύει το έργο του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος (ΣΑΗΕ) «Προμηθέας». Το 2018 στήριξε και πάλι την εκστρατεία «Αξίζω να Γνωρίζω», προσφέροντας τη δυνατότητα δωρεάν εξέτασης ελαστογραφίας στους κατοίκους της Λέσβου, της Λήμνου, της Σάμου. Της Χίου, της Πάτρας και των Ιωαννίνων, που πάσχουν από ηπατικά νοσήματα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ