ΕπιχειρηματικάElpen: Επιλέγει το SmartSolve της IQVIA, το κορυφαίο λογισμικό QMS

Elpen: Επιλέγει το SmartSolve της IQVIA, το κορυφαίο λογισμικό QMS

- Advertisement -

Η IQVIA, ένας παγκόσμιος πάροχος δεδομένων, καινοτόμων τεχνολογιών, εμπορικών υπηρεσιών, κλινικής έρευνας στον φαρμακευτικό τομέα, ανακοινώνει ότι η Elpen, με στόχο την οικοδόμηση της Ελληνικής, παγκόσμιας φαρμακευτικής εταιρείας των επόμενων δεκαετιών και με τις νέες εγκαταστάσεις της υπό κατασκευή, επέλεξε το σύστημα διαχείρισης ποιότητας της IQVIA, SmartSolve.

Η IQVIA, ένας παγκόσμιος πάροχος δεδομένων, καινοτόμων τεχνολογιών, εμπορικών υπηρεσιών, κλινικής έρευνας στον φαρμακευτικό τομέα, ανακοινώνει ότι η Elpen, με στόχο την οικοδόμηση της Ελληνικής, παγκόσμιας φαρμακευτικής εταιρείας των επόμενων δεκαετιών και με τις νέες εγκαταστάσεις της υπό κατασκευή, επέλεξε το σύστημα διαχείρισης ποιότητας της IQVIA, SmartSolve - Νίκος Κωστάρας

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η QMS λύση της IQVIA θα επιτρέψει στην Elpen να αυτοματοποιήσει και να επιταχύνει τις διαδικασίες QMS της, αυξάνοντας έτσι περαιτέρω το ήδη υψηλής ποιότητας προφίλ της και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά της σε παγκόσμιο επίπεδο. Η συμφωνία θα έχει αρχική διάρκεια πέντε ετών.

Η πλατφόρμα διαχείρισης ποιότητας της εταιρείας IQVIA, SmartSolve, έχει αναπτυχθεί και σχεδιαστεί για να υποστηρίζει διαδικασίες που σχετίζονται με το GxP εντός των φαρμακευτικών προϊόντων, ιατρικών συσκευών. Βιοτεχνολογίας, αίματος και πλάσματος και γειτονικών τμημάτων του κλάδου των βιοεπιστημών. Για σχεδόν 25 χρόνια, η SmartSolve είναι η προτιμώμενη λύση μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών Life Sciences. Η SmartSolve είναι μια ολοκληρωμένη λύση κλειστού βρόχου με πολλαπλές ενότητες. Όπως Διαχείριση απόκλισης, Διαχείριση CAPA, Διαχείριση εκτός προδιαγραφών. Διαχείριση ελέγχου, διαχείριση παραπόνων, διαχείριση εγγράφων, διαχείριση αλλαγών. Διαχείριση εκπαίδευσης, διαχείριση ποιότητας προμηθευτή και διαχείριση επιθεώρησης.

SmartSolve… και το όραμα της Elpen

Το SmartSolve θα ικανοποιήσει το στρατηγικό όραμα της Elpen εξετάζοντας όλες τις πτυχές της ποιότητας και της διαχείρισης συμμόρφωσης. Η πλατφόρμα θα καλύψει τις κανονιστικές απαιτήσεις της Elpen. Θα δημιουργήσει αποτελεσματικά την εταιρική βάση για όλες τις διαδικασίες προσανατολισμένες στην ποιότητα και τη συμμόρφωση.

«Το όραμά μας να συμβάλλουμε στη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης, να επεκτείνουμε σταθερά τη δυναμική παρουσία μας στη διεθνή αγορά, συνεχίζοντας να έχουμε ένα σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του ελληνικού φαρμάκου καθώς και στην πρόοδο της έρευνας και της φαρμακευτικής επιστήμης, συμβαδίζει με τις μέγιστες προκλήσεις για συνεχή βελτίωση των διαδικασιών διαχείρισης ποιότητας. Νιώθουμε χαρούμενοι και σίγουροι ότι η συνεργασία μας με την IQVIA θα μας προσφέρει τη λύση διαχείρισης ποιότητας που απαιτείται για την κάλυψη των απαιτήσεων », αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνος Πενταφράγκας, Διευθύνων Σύμβουλος της ELPEN S.A.

“Είμαστε πολύ περήφανοι που η Elpen, μια πρωτοπόρα Ελληνική φαρμακοβιομηχανία με ισχυρό όραμα για το μέλλον και με δυνατές ρίζες στην Ελληνική φαρμακευτική αγορά, επέλεξε την τεχνολογία του SmartSolve ως την ιδανική πλατφόρμα για τη Διαχείριση Ποιότητας”, λέει ο κ. Νίκος Κωστάρας, Γενικός Διευθυντής της IQVIA Ελλάδας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ