ΕπιχειρηματικάΕΦΕΧ: Το υπουργείο Υγείας στηρίζει την εκστρατεία για την Αυτοφροντίδα

ΕΦΕΧ: Το υπουργείο Υγείας στηρίζει την εκστρατεία για την Αυτοφροντίδα

- Advertisement -

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης (ΕΦΕΧ) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την Αυτοφροντίδα «Με ΦροντίΖΩ ΚΑΛΑ», πραγματοποιείται πλέον με την αρωγή και υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας.

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης (ΕΦΕΧ) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την Αυτοφροντίδα «Με ΦροντίΖΩ ΚΑΛΑ», πραγματοποιείται πλέον με την αρωγή και υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Το Υπουργείο ανταποκρίθηκε θετικά στο σχετικό αίτημα του ΕΦΕΧ αναγνωρίζοντας τη σημασία της εκπαίδευσης των πολιτών σε θέματα ορθών πρακτικών Αυτοφροντίδας και κατόπιν εποικοδομητικής συνάντησης εκπροσώπων του Συνδέσμου με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κα Μίνα Γκάγκα, κατά την οποία ενημερώθηκε για τις δράσεις και τους στόχους της εκστρατείας.

Μέσω της εκστρατείας «Με ΦροντίΖΩ ΚΑΛΑ», ο ΕΦΕΧ επιδιώκει να ενημερώσει το κοινό για την πρόληψη των ασθενειών και τη διαχείριση των ήπιων συμπτωμάτων τους μέσω της υιοθέτησης ορθών πρακτικών προαγωγής της σωματικής και ψυχικής υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, τόσο η ενημερωτική ιστοσελίδα www.mefrontizwkala.gr όσο και η δραστηριοποίηση στα social media του Συνδέσμου, βοηθούν τους πολίτες να μάθουν να αναγνωρίζουν τις πολύπλευρες ανάγκες του οργανισμού τους και να τις ικανοποιούν επιλέγοντας τις κατάλληλες πρακτικές Αυτοφροντίδας, πάντα σε συνεννόηση με τον φαρμακοποιό τους.

Ο Δημήτρης Μωραΐτης, Πρόεδρος ΕΦΕΧ και Γενικός Διευθυντής ΒΙΑΝ Α.Ε. του Ομίλου Γιαννακόπουλου, δήλωσε: «Η υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας στην εκστρατεία Με ΦροντίΖΩ ΚΑΛΑ, αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή και εκφράζει τη συμπόρευση με την Πολιτεία προς τον κοινό στόχο για την προάσπιση του δικαιώματος κάθε Έλληνα πολίτη στην καλή υγεία και ευεξία».

Σχετικά με τον Σύνδεσμο Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης (ΕΦΕΧ)

Ο ΕΦΕΧ είναι ένας Σύνδεσμος 20 φαρμακευτικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην έρευνα, παραγωγή, διανομή και προώθηση Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων, Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής, Φυτικών Φαρμάκων Παραδοσιακής Προέλευσης, Ομοιοπαθητικών Φαρμάκων και Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων.

Όραμα του Συνδέσμου είναι η ανάπτυξη και η προώθηση της Αυτοφροντίδας ως βασικού μοχλού της Πρωτοβάθμιας Υγείας μέσω της παροχής ασφαλών, αποτελεσματικών και καινοτόμων προϊόντων που συμβάλλουν στην υγεία και την ευημερία των ανθρώπων, καθώς και υπεύθυνης ενημέρωσης σχετικά με την Αυτοφροντίδα και τον ρόλο του φαρμακοποιού ως συμβούλου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Κεντρική αποστολή του ΕΦΕΧ είναι να υποστηρίζει την ανάπτυξη της Αυτοφροντίδας και να δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τα μέλη του, τους πολίτες και τους φορείς υγείας/επαγγελματίες υγείας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ