ΕπιχειρηματικάΔύο νέα βραβεία στον φαρμακευτικό όμιλο Τσέτη (ΟΦΕΤ)

Δύο νέα βραβεία στον φαρμακευτικό όμιλο Τσέτη (ΟΦΕΤ)

- Advertisement -

Δύο ακόμη σημαντικά βραβεία, επισφραγίζουν τη δυναμική πορεία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ). Ειδικότερα, η Unipharma μέλος του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, διακρίθηκε για ακόμη μία φορά το βράδυ της Τρίτης, στο πλαίσιο των βραβείων HealthCare Business Awards.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε για 3η συνεχή χρόνια από την Boussias Communications και το Health Daily επιβράβευσε την αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις πρακτικές που ξεχώρισαν, κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, σε όλο το φάσμα της Υγείας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύθηκαν οι πιο αξιόλογες πρωτοβουλίες κοινωνικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας που αντικατοπτρίζουν την εξωστρέφεια, την ανάπτυξη και το ελπιδοφόρο μέλλον του κλάδου της Υγείας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα:

 – Στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (Unipharma SA, InterMed SA, Pharmabelle) απονεμήθηκε το βραβείο BRONZE στην κατηγορία Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις

– Ανάπτυξη Οι Άνθρωποί μας – Η Δύναμή μας.

– Στην Unipharma στην κατηγορία Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις – Αναβάθμιση Ποιότητας Ζωής, απονεμήθηκε το βραβείο SILVER, για το Trebon-Grippe®.

Τα βραβεία παρέλαβαν:

Η HR Director του ΟΦΕΤ Βάσω Βλαχοπαναγιώτη και τα στελέχη Αντώνης Παπαδόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της Uni-pharma και Παναγιώτης Μπούρας District Sales Manager της Unipharma.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο «Ανάπτυξη – Οι Άνθρωποί μας η Δύναμή μας», η HR Director του ΟΦΕΤ, κυρία Βάσω Βλαχοπαναγιώτη το αφιέρωσε στο ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου, τονίζοντας ότι «Το βραβείο ανήκει στους καλούς και άξιους ανθρώπους του ομίλου που κάνουν πράξη καθημερινά το όραμα για μία δυναμική και βιώσιμη ανάπτυξη».

Από την πλευρά τους, τα στελέχη κ.κ. Α. Παπαδόπουλος και Π. Μπούρας, υπογράμμισαν μεταξύ άλλων, ότι «Καίτοι το TREBON GRIPPE, day & night, «τρέχει» στην αγορά μόλις ένα χρόνο, κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία «Αναβάθμιση Ποιότητα ζωής» και να αποσπάσει το SΙLVER βραβείο. Το TREBON-GRIPPE® day & night χρησιμοποιείται για τη βραχυχρόνια θεραπεία του κρυολογήματος και των γριπωδών λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος που συνοδεύονται από πυρετό, πόνο στις αρθρώσεις και βουλωμένη μύτη».

Τα δύο στελέχη, ευχαρίστησαν ιδιαίτερα την Ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης της Uni-pharma που ανέπτυξε το δυνατό αυτό προϊόν.

Καταλήγοντας, επεσήμαναν ότι «Η διοίκηση του ΟΦΕΤ με επικεφαλής τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη, στοχεύουν σε μία στρατηγική με αιχμή του δόρατος την καινοτομία και την υψηλή προστιθέμενη αξία που πρέπει να έχουν όλα τα σκευάσματα, με στόχο να φθάσουν σε όλους τους ασθενείς στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Μία στρατηγική που μπορεί και πρέπει να σηκώσει τη σημαία της Ελλάδας ψηλά!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ