ΕπιχειρηματικάΔιπλή διάκριση της Chiesi Hellas για το εργασιακό της περιβάλλον

Διπλή διάκριση της Chiesi Hellas για το εργασιακό της περιβάλλον

- Advertisement -

Η βιοφαρμακευτική εταιρεία Chiesi Hellas βραβεύτηκε και φέτος από δύο κορυφαίους Οργανισμούς, σε αναγνώριση των πρακτικών που υιοθετεί σε επίπεδο διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Η εταιρεία επενδύει διαρκώς στους ανθρώπους και την ανάπτυξή τους, ώστε να διακρίνεται ως εργοδότης επιλογής.

Η βιοφαρμακευτική εταιρεία Chiesi Hellas βραβεύτηκε και φέτος από δύο κορυφαίους Οργανισμούς, σε αναγνώριση των πρακτικών που υιοθετεί σε επίπεδο διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Η εταιρεία επενδύει διαρκώς στους ανθρώπους και την ανάπτυξή τους, ώστε να διακρίνεται ως εργοδότης επιλογής.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η πρώτη διάκριση αφορά την πιστοποίηση από το Great Place to Work® Institute για το 2024. Οι εταιρείες που αποδεδειγμένα διαθέτουν κουλτούρα ενσωμάτωσης, σεβασμού και συστήματα αξιοκρατίας και δικαιοσύνης στην αντιμετώπιση των ανθρώπων τους, λαμβάνουν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση. Η βαθμολογία της εταιρείας και στους πέντε υπό αξιολόγηση πυλώνες ήταν υψηλή με δείκτες ικανοποίησης 89% για την αξιοπιστία, 88% για το σεβασμό, 86% για τη δικαιοσύνη, 93% για τη συντροφικότητα. Οι άνθρωποι της Chiesi Hellas, μάλιστα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δήλωσαν σε ποσοστό 91% ότι αισθάνονται ιδιαίτερα υπερήφανοι, που εργάζονται σε μια εταιρεία που προάγει την ανοιχτή, ειλικρινή επικοινωνία και συναδελφικότητα.

Επιπλέον, στην Chiesi Hellas αποδόθηκε ο τίτλος του «Κορυφαίου Εργοδότη» για το 2024 από το διεθνώς αναγνωρισμένο Top Employers Institute. Για τρίτη συνεχή χρονιά αξιολογήθηκε το περιβάλλον εργασίας της εταιρείας και αναγνωρίστηκε ως υποδειγματικό, ειδικά σε τομείς όπως η επιχειρησιακή στρατηγική, η διαχείριση οργανωτικής αλλαγής, η ένταξη & ενσωμάτωση, η επικοινωνιακή στρατηγική, η προσέλκυση ταλέντου, η αξιοποίηση δυναμικής των εργαζομένων, η κουλτούρα ηγεσίας και το αξιακό της σύστημα. Οι εταιρικές δράσεις στις οποίες δόθηκε έμφαση το 2023 ήταν η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού (People Strategy) σε πλήρη ταύτιση με την επιχειρηματική στρατηγική (Business Strategy), η ψηφιοποίηση όλων των βημάτων της εργασιακής ζωής, η ενίσχυση της διαφορετικότητας και ενσωμάτωσης με ιδιαίτερη έμφαση στην γυναικεία ενδυνάμωση, καθώς και η συνεπής επιβράβευση και αναγνώριση των ανθρώπων αλλά και των ομαδικών δράσεων.

Επαγγελματική ανάπτυξη

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Chiesi Hellas, κ. Σταύρος Γ. Θεοδωράκης, δήλωσε «Οι δυο ταυτόχρονες κορυφαίες διακρίσεις στο χώρο των επιχειρήσεων επιβεβαιώνουν το όραμά μας ως μία εταιρεία όπου όλοι οι εργαζόμενοι μπορούν να εκφραστούν ανοιχτά, να αναπτυχθούν επαγγελματικά όσο το επιθυμούν και να δημιουργούν αμοιβαία ωφέλεια για την κοινωνία, σεβόμενοι τις προσωπικές τους αξίες».

Η Head of Human Resources & Administrative Affairs της Chiesi Hellas, κα Αλεξάνδρα Βέτσικα, τόνισε «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα της έρευνας και ευγνώμονες προς τους Ανθρώπους μας για την αναγνώριση της προσπάθειας που γίνεται καθημερινά να τους επηρεάζουμε θετικά και να καλλιεργούμε ειλικρινείς σχέσεις μέσα από τον τρόπο που λειτουργούμε, ακολουθώντας το μοντέλο ‘Ανθρώπινης Ηγεσίας’ της Chiesi. Η ικανοποίηση των Ανθρώπων μας αποτελεί προτεραιότητά μας και για το λόγο αυτό έχει συμπεριληφθεί στο Όραμά μας και στις Στρατηγικές Διακυβέρνησης της εταιρείας μας».

Σχετικά με τον Όμιλο Chiesi

Η Chiesi είναι ένας διεθνής όμιλος βιοφαρμακευτικών προϊόντων με επίκεντρο την έρευνα που αναπτύσσει και εμπορεύεται καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις για την υγεία του αναπνευστικού συστήματος, τις σπάνιες ασθένειες και την εξειδικευμένη φροντίδα. Η αποστολή της εταιρείας είναι να βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων και να ενεργεί υπεύθυνα τόσο προς την κοινότητα όσο και προς το περιβάλλον.

Με την αλλαγή του νομικού της καθεστώτος σε Benefit Corporation στην Ιταλία, στις ΗΠΑ και στη Γαλλία, η δέσμευση της Chiesi να δημιουργήσει αμοιβαία ωφέλεια για την κοινωνία στο σύνολό της είναι νομικά δεσμευτική και βρίσκεται στο επίκεντρο της λήψης αποφάσεων σε ολόκληρη την εταιρεία. Από το 2019, η Chiesi έχει λάβει την πιστοποίηση B Corp, το οποίο σημαίνει ότι οι προσπάθειές της για βιωσιμότητα μετρώνται και αξιολογούνται με τα πιο φιλόδοξα παγκόσμια πρότυπα. Η εταιρεία στοχεύει να επιτύχει μηδενικό ισοζύγιο εκπομπών αερίων έως το 2035.

Με περισσότερα από 85 χρόνια εμπειρίας, η Chiesi έχει την έδρα της στην Πάρμα (Ιταλία), δραστηριοποιείται σε 30 χώρες και αριθμεί περισσότερους από 6.000 υπαλλήλους. Το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης του Ομίλου στην Πάρμα λειτουργεί παράλληλα με 7 άλλους σημαντικούς κόμβους Ε&Α στη Γαλλία, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Σουηδία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ