ΕπιχειρηματικάDEMO: Βράβευση από την Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία Νοσηλευτών

DEMO: Βράβευση από την Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία Νοσηλευτών

- Advertisement -

Τιμητική διάκριση έλαβε η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, από την Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία Νοσηλευτών (ΕΝΕΝ) στο πλαίσιο του 15ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νοσηλευτών Νεφρολογίας, για την πολυετή συνεισφορά και τη διαρκή υποστήριξη στο έργο της εταιρείας.

Τιμητική διάκριση έλαβε η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, από την Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία Νοσηλευτών (ΕΝΕΝ) στο πλαίσιο του 15ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νοσηλευτών Νεφρολογίας, για την πολυετή συνεισφορά και τη διαρκή υποστήριξη στο έργο της εταιρείας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

«Η βράβευση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, καθώς έρχεται ως επιστέγασμα της πολυετούς και δυναμικής παρουσίας μας στον τομέα του Νεφρού και της έμπρακτης στήριξής μας σε δράσεις που έχουν ως σκοπό την βελτίωση της φροντίδας υγείας των ασθενών. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της ΕΝΕΝ αλλά και κάθε πρωτοβουλίας και ενέργειας που ευθυγραμμίζεται με το στόχο μας για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων», δήλωσε η κα Ιωάννα Δέμου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος στη DEMO.

Η DEMO, μία από τις εταιρείες με τη σημαντικότερη δράση στον εγχώριο τομέα Νεφρολογίας, ξεκίνησε να παράγει τα πρώτα της προϊόντα για αιμοκάθαρση το 1996 μέσω μιας πλήρους σειράς διαλυμάτων αιμοκάθαρσης. Το 1997 η εταιρεία ξεκίνησε τη διανομή κορυφαίων ιατροτεχνολογικών προϊόντων αιμοκάθαρσης. Αυτά περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, μηχανήματα που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες μεθόδους αιμοκάθαρσης, φίλτρα αιμοκάθαρσης, βελόνες αγγειακής προσπέλασης, καθετήρες και αρτηριοφλεβικές γραμμές. Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει πλήρη γκάμα φαρμακευτικών σκευασμάτων για την αντιμετώπιση των επιπλοκών της νόσου.

Σχετικά με τη DEMO ABEE

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Το εργοστάσιο της εταιρείας στο Κρυονέρι Αττικής είναι το μεγαλύτερο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη στην παραγωγή ενεσίμων, με σύγχρονες εγκαταστάσεις 66.000 τ.μ. που περιλαμβάνουν 4 παραγωγικές μονάδες, 25 γραμμές παραγωγής και εργαστήρια έρευνας και ποιοτικού ελέγχου.

Η DEMO απασχολεί σήμερα πάνω σχεδόν 1.500 εργαζόμενους σε Αττική και Θεσσαλονίκη και είναι πρώτη σε νοσοκομειακές πωλήσεις (σε αριθμό τεμαχίων) στην Ελλάδα στα ενέσιμα προϊόντα όλων των μορφών. Η εταιρεία έχει ευρεία δραστηριότητα διεθνώς εξάγοντας πάνω από το 85% της παραγωγής της, ενώ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Σήμερα η DEMO υλοποιεί ένα πολύπλευρο επενδυτικό πλάνο που εστιάζει στην ενίσχυση της θέσης της διεθνώς και την είσοδό της σε τομείς με υψηλή αναπτυξιακή προοπτική όπως η ανάπτυξη και παραγωγή πρώτων υλών και βιοομοειδών φαρμάκων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ