ΕπιχειρηματικάDEMO: Χρυσό Βραβείο στα «Manufacturing Excellence Awards 2019»

DEMO: Χρυσό Βραβείο στα «Manufacturing Excellence Awards 2019»

- Advertisement -

To χρυσό βραβείο απέσπασε η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ στην ενότητα της Βιομηχανικής Αριστείας – «Φάρμακα- Καλλυντικά», στην τελετή Απονομής των Manufacturing Excellence Awards 2019. Την τελετή απονομής παρακολούθησαν 250 υψηλόβαθμα στελέχη και CEOs των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, οργανισμών, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων, decision-makers της αγοράς και δημοσιογράφοι. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων – Βιομηχανίας & Εμπορίου, Νίκος Παπαθανάσης.

To χρυσό βραβείο απέσπασε η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ στην ενότητα της Βιομηχανικής Αριστείας - «Φάρμακα- Καλλυντικά», στην τελετή Απονομής των Manufacturing Excellence Awards 2019.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η διοργάνωση των Manufacturing Excellence Awards 2019 επιβραβεύει και αναδεικνύει βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές βιομηχανικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο της λειτουργίας τους. Περιλαμβάνοντας ποιότητα εργασιών στην παραγωγική και εφοδιαστική αλυσίδα και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες. Ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και συνεισφορά στην ανάπτυξη της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Το βραβείο, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της DEMO ΑΒΕΕ, παρέλαβε η κ. Μαριτίνα Μπαλαούρα, Διευθύντρια Παραγωγής Γυάλινων Περιεκτών από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων – Βιομηχανίας & Εμπορίου, κ. Νίκο Παπαθανάση.

“Με μεγάλη χαρά παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους της διοίκησης της DEMO. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτή την τιμητική διάκριση. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, και μέσω αυτών των διακρίσεων, να βλέπουμε την ανοδική πορεία της εταιρίας. Μια εταιρία που ιδρύθηκε το 1965 από τον κ. Σταύρο Δέμο. Σήμερα αποτελείται από 4 παραγωγικές μονάδες συνολικής έκτασης 57.000 τ.μ. και 920 άτομα καταρτισμένου προσωπικού.

Επενδύσεις…

Η DEMO είναι επίσημος προμηθευτής πολλών διεθνών οργανισμών. Μεταξύ αυτών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, της Unicef και των Ηνωμένων Εθνών. Βέβαια η εξέλιξη της εταιρίας δεν σταματά εδώ, και αυτό αποδεικνύεται από τις επενδύσεις ύψους 35 εκ. ευρώ που βρίσκονται σε εξέλιξη την τελευταία τριετία. Αφορούν τον εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων και την επέκταση εγκαταστάσεων παραγωγής και αποθήκευσης. Κάτι που 3πλασίαζει και σε κάποιες γραμμές 4πλασιάζει την παραγωγική της δύναμη.

Κλείνοντας, θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στην οικογένεια Δέμου που βρίσκεται πάντα δίπλα μας επενδύοντας στα τμήματα παραγωγής, και φυσικά σε όλο το προσωπικό που στηρίζει, όλα αυτά τα χρόνια, το όραμα και τις προσδοκίες της εταιρείας.”, ανέφερε στη σύντομη ομιλία της η κ. Μπαλαούρα.

Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, κ. Διονύσης Νικολάου (Γενικός Διευθυντής διαΝΕΟσις), «άνοιξε» τη βραδιά εξαίροντας τον δυναμισμό των υποψηφίων του διαγωνισμού και των έργων τους, που ακόμα και σε συνθήκες κρίσης, απέδειξαν ότι μπορούν να μεγαλώνουν και να διακρίνονται. Συνεχάρη τους νικητές, τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν με την ίδια δημιουργικότητα και αγάπη τη δουλειά τους, τονίζοντας πως: «Όλοι σε ένα δυσμενές οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον είναι νικητές. Γιατί ετόλμησαν, εδημιούργησαν και απεδέχθησαν την πρόκληση της σύγκρισης και της ευγενούς αναμέτρησης. Σε όσους διακρίθηκαν, η προτροπή μας είναι να επιμείνουν σκληρά για να κρατήσουν τη θέση τους σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει και “το φυλάττειν τα αγαθά, χαλεπώτερον του κτήσασθαι”».

DEMO: Ελληνικά φάρμακα με παγκόσμια εμβέλεια

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965. Δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Το εργοστάσιο της DEMO είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα στην παραγωγή ενεσίμων και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Η εταιρεία έχει πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά. Κατέχει την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό μονάδων. Με τέσσερις παραγωγικές μονάδες έκτασης 57.000m2, υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσωπικό 920 ατόμων, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρίες στην περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης. Η εταιρία δραστηριοποιείται σε 85 χώρες παγκοσμίως. Στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Νότιο Αμερική και την Ωκεανία. Το πρόγραμμα Υπευθυνότητας της DEMO βασίζεται σε 4 πυλώνες: Περιβάλλον, Ηθικό Marketing, Εργαζόμενοι και Κοινωνία με επίκεντρο τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ