ΕπιχειρηματικάDEMO: Silver Βραβείο στα Healthcare Business Awards 2020

DEMO: Silver Βραβείο στα Healthcare Business Awards 2020

- Advertisement -

Η DEMO ABEE παρέλαβε το silver βραβείο στην κατηγορία «ΑΝΑΠΤΥΞΗ», στον τομέα της «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ» στα φετινά Healthcare Business Awards 2020.

Η DEMO ABEE παρέλαβε το silver βραβείο στην κατηγορία «ΑΝΑΠΤΥΞΗ», στον τομέα της «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ»

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, με τη μορφή της φωτογράφησης, προσαρμοζόμενη στις απαιτήσεις της εποχής και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας, πραγματοποιήθηκε η απονομή των Healthcare Business Awards 2020, τα οποία διοργανώνονται για 5η συνεχή χρονιά από την Βoussias Communications και το Ηealth Daily. Η εκδήλωση έλαβε χώρα εχθές, Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, στον χώρο House 124, όπου νικητές και μέλη της κριτικής επιτροπής γιόρτασαν και παρέλαβαν τα βραβεία τους. Η DEMO ABEE παρέλαβε το silver βραβείο στην κατηγορία «ΑΝΑΠΤΥΞΗ», στον τομέα της «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ».

Λίγα λόγια για τις επενδύσεις

Η εταιρεία το 2019 επένδυσε σε μια νέα πτέρυγα παραγωγής γυάλινων αμπουλών, τριπλασιάζοντας την παραγωγική της δυνατότητα στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων. Στις αρχές του 2020, επίσης ξεκίνησε μία επένδυση για την κατασκευή μιας νέας πτέρυγας στον τομέα των ενέσιμων προϊόντων σε πλαστικούς περιέκτες, η οποία θα αυξήσει την ετήσια δυναμικότητα κατά επιπλέον 40%, μία γραμμή για ενέσιμα διαλύματα σε μαλακούς πλαστικούς ασκούς και μία ηλεκτρική γραμμή για πλαστικές αμπούλες, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα να παράγει αμπούλες μιας δόσεως έως και 0,25 ml ανά δόση.

Παράλληλα με την πτέρυγα για τους πλαστικούς περιέκτες, στις αρχές του 2020, ξεκίνησε και η νέα επένδυση για την κατασκευή μιας νέας πτέρυγας για ενέσιμα σε γυάλινα φιαλίδια σε υγρή και λυοφιλοποιημένη μορφή. Αυτή η νέα επένδυση θα αυξήσει κατά πολύ την ετήσια παραγωγική ικανότητα της DEMO σε λυοφιλοποιημένα προϊόντα και θα την καθιερώσει ως έναν από τους σημαντικότερους παραγωγούς λυοφιλοποιημένων προϊόντων στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι νέες πτέρυγες παραγωγής έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τα πρότυπα cGMP των ΗΠΑ, προκειμένου να είναι σε θέση να υποστηρίξουν, στο μέλλον, την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το βραβείο για την Επενδυτική δραστηριότητα της εταιρείας παρέλαβαν οι κ.κ Βασίλης Παρετζόγλου, Διευθυντής Εταιρικής Ανάπτυξης και ο Αριστοτέλης Λυμπερόπουλος, Υπεύθυνος Κατασκευών και Συντήρησης Κτιρίων. Η DEMO τη χρονική περίοδο 2015 – 2020 έχει διακριθεί με 22 χρυσά και αργυρά βραβεία στους τομείς της επένδυσης, της ανάπτυξης, της απασχόλησης και της κοινωνικής προσφοράς.

Ποια είναι η DEMO

Με τέσσερεις υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες έκτασης 57.000τμ, υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσωπικό 970 ατόμων η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με δικά της προϊόντα σε 85 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Μέση Ανατολή, την Νότια Αμερική και την Ωκεανία. Το πρόγραμμα Υπευθυνότητας της DEMO βασίζεται σε 4 πυλώνες: Περιβάλλον, Υπεύθυνο Marketing, Εργαζόμενοι και Κοινωνία με επίκεντρο τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ