Με ευχές για μια δημιουργική χρονιά, καλωσόρισε το 2018 η βιομηχανία φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου σε αίθουσα στην περιοχή Βαρυμπόμπη της Αττικής, εκτός από τους εργαζόμενους της DEMO, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου, στελέχη τραπεζών, συνεργάτες, προμηθευτές και φίλοι της οικογένειας Σταύρου Δέμου.
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της DEMO, κ. Σταύρος Δέμος, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους για τη συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο έργο Κοινωνικής Ευαισθησίας της DEMO για το οποίο και η εταιρεία διακρίθηκε το 2017. «Το γυναικολογικό ιατρείο που δημιουργήσαμε στην DEMO με στόχο να εξετάζονται δωρεάν οι γυναίκες εργαζόμενες της εταιρείας με test Pap και να συζητούν ή να μαθαίνουν για την πρόληψη με κάνει υπερήφανο, ενώ αποτελεί και μοναδική δράση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σταύρος Δέμος
Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος της DEMO, κ. Δημήτρης Δέμος, μιλώντας για την ανάπτυξη της εταιρείας και τις επενδύσεις σε κτίρια, μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό ανέφερε σχετικά: «Με τη σημερινή γιορτή ερχόμαστε να κλείσουμε και εθιμοτυπικά μία χρονιά, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πετυχημένη όσον αφορά το έργο το οποίο παράξαμε και να μπούμε σε μία καινούρια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για όλους μας».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επένδυση σε νέα μηχανήματα τα οποία τριπλασίασαν τη δυναμικότητα της γραμμής των λυοφίλων και των κεφαλαιοσπορινούχων, και στην αναβάθμιση της γραμμής των πενεμών η οποία τετραπλασίασε την δυναμικότητα της. Ταυτόχρονα το 2017 ξεκίνησε η κατασκευή του 4ου εργοστασίου της εταιρείας το οποίο θα βοηθήσει στην σημαντική επέκταση των αποθηκών, καθώς και στην εγκατάσταση πληθώρας μηχανημάτων.

182 νέες εγκρίσεις
«Όσον αφορά τα προϊόντα της εταιρείας», συνέχισε ο κος Δ. Δέμος, η DEMO ανέπτυξε 7 νέα προϊόντα στα εργαστήρια της, σχεδίασε και ετοιμάζεται να λανσάρει άλλα 21 πόσιμα και συμπληρώματα διατροφής στην ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε 182 νέες εγκρίσεις διεθνώς. Τα ανωτέρω αποτελέσματα αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία της εταιρείας και μας δίνουν το δικαίωμα να βλέπουμε με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον, αφού αν αναλογιστείτε τον όγκο των ανωτέρω εγκρίσεων ουσιαστικά μας οδηγεί σε 18 λανσαρίσματα τον μήνα ή αν το πούμε αλλιώς κάθε μέρα ένα προϊόν της Demo λανσάρεται σε κάποιο μέρος του πλανήτη.»,είπε ο κος Δέμος.
Τέλος, και αυτό αποτέλεσε και την είδηση για όλους τους εργαζόμενους, o κος Δέμος ανακοίνωσε την σύναψη συμβολαίου για την παραγωγή σε παγκόσμιο επίπεδο 4 προϊόντων πολυεθνικής εταιρείας, η οποία είναι ύψους 50εκατ. αμπουλών ετησίως, για 10 χρόνια.
«Αυτά και άλλα επιτεύγματα οφείλονται μεταξύ άλλων σε όλους εσάς τους 862 εργαζόμενους», είπε κλείνοντας την ομιλία του και καταχειροκροτούμενος ο κος Δέμος
Η εκδήλωση που ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι συνεχίστηκε με προβολές video από όλες τις «δυνατές στιγμές» της DEMO την χρονιά που μας πέρασε και αστείρευτο κέφι μέχρι αργά το βράδυ.