Με μία επένδυση ύψους 9 εκατ. ευρώ στο Κερατσίνι, επεκτείνει τις δραστηριότητές του ο Όμιλος Ιατρικών Εταιρειών Ιατρόπολις.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Πρόκειται για το 6ο κατά σειρά δημιούργημα του Ομίλου, καθώς το Ιατρόπολις διαθέτει ήδη 4 Διαγνωστικά Κέντρα καθώς και μία εξειδικευμένη ογκολογική Κλινική.

Μάλιστα ο Όμιλος στο πλαίσιο της λειτουργίας της νέας του Μονάδας και θέλοντας να συμβάλει στην ανακούφιση των κατοίκων των περιοχών γύρω από το Κερατσίνι, που επλήγησαν πρόσφατα από τις δολοφονικές πλημμύρες, θα καλύπτει για το επόμενο τρίμηνο όλο το ποσοστό συμμετοχής του παραπεμπτικού τους από όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία για τη διενέργεια μικροβιολογικών εξετάσεων.

Η νέα Μονάδα του Ιατρόπολις που εγκαινιάσθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου παρουσία πλήθος κόσμου, ξεκίνησε να λειτουργεί σε μία έκταση 1200 τμ μέσα στην καρδιά του Κερατσινίου.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κέντρο που εκτείνεται σε 3 ορόφους, ενώ στελεχώνεται συνολικά από 60 γιατρούς και εξειδικευμένους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας.

Το νέο διαγνωστικό κέντρο του Ομίλου Ιατρόπολις διαθέτει διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου σε όλους τους κατοίκους του Κερατσινίου αλλά και των γύρω περιοχών.

Η νέα διαγνωστική Μονάδα του Ιατρόπολις έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις σε τουλάχιστον 600 ασθενείς την ημέρα και να εξάγει τα αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα λόγω του υπερσύγχρονου συστήματος οργάνωσης που διαθέτει, αλλά και της μακροχρόνιας εμπειρίας του.

Στόχος της νέας επένδυσης του Ομίλου Ιατρόπολις είναι να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στη περιοχή, καλύπτοντας τους κατοίκους με όλες τις διαγνωστικές υπηρεσίες.

Η νέα Μονάδα διαθέτει συστήματα για πλήρη απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο

Η νέα Μονάδα του Ιατρόπολις Κερατσινίου θα δέχεται καθημερινά ασθενείς από 6:30 το πρωί έως τις 23:00, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει εκτός από τους 90.000 κατοίκους του Κερατσινίου και όλους όσοι διαμένουν στις γύρω περιοχές. Να σημειωθεί ότι και η νέα Διαγνωστική αυτή Μονάδα είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρόπολις κ. Φίλιππος Γουρλής με αφορμή τα εγκαίνια της νέας Μονάδας δήλωσε: «Επιχειρούμε σε μία περιοχή όπου είναι έντονη η ανάγκη για περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας.

Άλλωστε ο ιδιωτικός τομέας σε συνεργασία και με τον δημόσιο, έχει τη δυνατότητα να καλύψει βασικές ανάγκες των πολιτών σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
Στοχεύουμε με τον πλήρη εξοπλισμό της νέας Μονάδας, να παράσχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους τους κατοίκους του Κερατσινίου και των γύρω περιοχών».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα