ΕπιχειρηματικάCSL Behring: Silver award για την καμπάνια αιμορραγικής διαταραχής

CSL Behring: Silver award για την καμπάνια αιμορραγικής διαταραχής

- Advertisement -

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η CSL Behring στα φετινά Social Media Awards, καθώς βραβεύτηκε με Silver award στην κατηγορία Best in Beauty, Health & Pharma για την καμπάνια #Put_a_period_to_bad_periods, για τη νόσο Von Willebrand. Τα βραβεία Social Media Awards ξεχωρίζουν και επιβραβεύουν κάθε χρόνο τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις και τις αποτελεσματικές πρωτοβουλίες digital marketing.

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η CSL Behring στα φετινά Social Media Awards, καθώς βραβεύτηκε με Silver award στην κατηγορία Best in Beauty, Health & Pharma για την καμπάνια

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η CSL Behring, σε συνεργασία με τη Humble Digital Agency, δημιούργησε και λάνσαρε την καμπάνια ευαισθητοποίησης για τη νόσο Von Willebrand, τον πιο κοινό τύπο αιμορραγικής διαταραχής, τον περασμένο Απρίλιο. Με ενέργειες κατά κύριο λόγο σε Instagram, Facebook και YouTube, και μήνυμα το #Put a period to bad periods, η pop art καμπάνια στοχεύει να εγείρει τον προβληματισμό και να παροτρύνει τις γυναίκες κάθε ηλικίας που ταλαιπωρούνται από εξαιρετικά έντονη εμμηνόρροια να απευθυνθούν στον γυναικολόγο τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα της νόσου και να απαλλαχθούν από τη καθημερινή σωματική καταπόνηση.

Η vόσος Von Willebrand

Η vόσος Von Willebrand (Von Willebrand disease, VWD) εκτιμάται ότι μπορεί να επηρεάζει έως και το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ έως και 24% των γυναικών με έντονους πόνους περιόδου και μεγάλης διάρκειας αιμορραγία ενδέχεται να πάσχουν από τη νόσο αυτή. Είναι γεγονός ότι πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν καν ότι πάσχουν από τη νόσο Von Willebrand, λόγω της μη συσχέτισής της με την αυξημένη ροή αίματος κατά την έμμηνο ρύση, ένα σύμπτωμα που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες παγκοσμίως, επηρεάζοντας καθοριστικά την ποιότητα ζωής τους.

Με αφορμή τη βράβευση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, η κ. Μαριάννα Κωνσταντινίδη, Γενική Διευθύντρια της CSL Behring στην Ελλάδα, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για αυτή μας τη διάκριση στα Social Media Awards 2021. Για εμάς στη CSL Behring είναι πολύ σημαντικό το ότι καταφέραμε μέσα από την καμπάνια #Put_a_period_to_bad_periods για τη νόσο Von Willebrand, να αναδείξουμε την αξία της ορθής ενημέρωσης και της σωστής θεραπευτικής αντιμετώπισης, πιστοί στις αρχές της ασθενοκεντρικότητας και της κοινωνικής προσφοράς. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας πάντα ως επίκεντρο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών».

Σχετικά με τη CSL Behring

Η CSL Behring είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης βιοθεραπειών που καθοδηγείται από την υπόσχεσή της να σώζει ζωές. Εστιασμένοι στην εξυπηρέτηση των αναγκών των ασθενών, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες, αναπτύσσει και διαθέτει καινοτόμες θεραπείες που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία διαταραχών της πήξης, πρωτοπαθών ανοσοανεπαρκειών, κληρονομικού αγγειοοιδήματος, κληρονομικού πνευμονικού εμφυσήματος και νευρολογικών διαταραχών.

Τα προϊόντα της εταιρείας χρησιμοποιούνται επίσης στην καρδιοχειρουργική, στη θεραπεία εγκαυμάτων και την πρόληψη της αιμολυτικής νόσου των νεογνών. Η CSL Behring διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συλλογής πλάσματος παγκοσμίως, την CSL Plasma. Η μητρική εταιρεία CSL Limited (ASX: CSL, USOTC: CSLLY), με έδρα τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, απασχολεί περισσότερους από 26.000 εργαζομένους και προσφέρει θεραπείες που σώζουν ζωές σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ