ΕπιχειρηματικάBayer Ελλάς: Στις Τhe Most Sustainable Companies in Greece 2022

Bayer Ελλάς: Στις Τhe Most Sustainable Companies in Greece 2022

- Advertisement -

Η Bayer Ελλάς σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις στην εφαρμογή και την προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας, εντάσσεται στην ηγετική ομάδα των “The Most Sustainable Companies in Greece” για το 2022, την ανώτατη διάκριση Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Η Bayer Ελλάς σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις στην εφαρμογή και την προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας, εντάσσεται στην ηγετική ομάδα των “The Most Sustainable Companies in Greece” για το 2022, την ανώτατη διάκριση Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Τη βράβευση πραγματοποίησε ο εξειδικευμένος οργανισμός σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης, QualityNet Foundation σε διαδικτυακή εκδήλωση τη Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου. Η αξιολόγηση των εταιριών που ξεχώρισαν, μεταξύ των οποίων και η Bayer Ελλάς, έγινε με βάση τα ESG κριτήρια για την ολιστική τους προσέγγιση στη Βιώσιμη Ανάπτυξη καθώς και για τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες αλλά και τις διαδικασίες που ακολουθούνται.

Η παρουσία της Βayer Ελλάς στις “Τhe Most Sustainable Companies in Greece” για το 2022 εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη δέσμευση της εταιρίας απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και ενισχύει την προσπάθειά της για την εφαρμογή των βέλτιστων επιχειρηματικών πρακτικών για έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών και λύσεων που βοηθούν την ευημερία της ανθρωπότητας και του πλανήτη μας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Βayer Ελλάς, κύριος Andreas Pollner δήλωσε σχετικά: «Όλοι εμείς στην Βayer Ελλάς είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την ένταξή μας στις “The Most Sustainable Companies in Greece 2022”, καθώς η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα βρίσκονται στον πυρήνα των αξιών μας και στο κέντρο του τρόπου λειτουργίας της εταιρίας μας. Η υιοθέτηση πρακτικών που βασίζονται στα ESG κριτήρια αποτελεί στόχο μας και αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας στρατηγικής. Βασική δέσμευσή μας είναι η διαρκής επιδίωξη της επιχειρηματικής αριστείας με πρωτοβουλίες και καινοτομίες που υποστηρίζουν την κοινωνία, το περιβάλλον και την επιστήμη».

Σχετικά με την Bayer

Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που δραστηριοποιείται στον χώρο των Βιοεπιστημών και συγκεκριμένα στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και να βοηθήσουν στις προσπάθειες της ανθρωπότητας να αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις, όπως ο συνεχώς αυξανόμενος και γηράσκων πληθυσμός.

Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης. Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και αποτελεί σύμβολο της εμπιστοσύνης, της αξιοπιστίας και της υψηλής ποιότητας, σε όλο τον κόσμο. Κατά το οικονομικό έτος 2020, ο Όμιλος απασχολούσε περίπου 100.000 άτομα και είχε πωλήσεις της τάξεως των 41,4 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι επενδύσεις σε Έρευνα και Ανάπτυξη προ ειδικών στοιχείων ανήλθαν σε € 4,9 δις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ