ΕπιχειρηματικάAstraZeneca - Delphi Economic Forum: Επένδυση στην Καινοτομία

AstraZeneca – Delphi Economic Forum: Επένδυση στην Καινοτομία

- Advertisement -

Σε μία καίρια περίοδο για το σύστημα υγείας, με συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες και πεπερασμένους πόρους, η αποτελεσματικότητα του συστήματος υγείας και η εξασφάλιση της βιωσιμότητάς του αποτελεί κυρίαρχο θέμα της ατζέντας του φετινού Delphi Economic Forum IX.

Σε μία καίρια περίοδο για το σύστημα υγείας, με συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες και πεπερασμένους πόρους, η αποτελεσματικότητα του συστήματος υγείας και η εξασφάλιση της βιωσιμότητάς του αποτελεί κυρίαρχο θέμα της ατζέντας του φετινού Delphi Economic Forum IX.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η AstraZeneca συνεισφέροντας ενεργά στον στοχευμένο και εποικοδομητικό, δημόσιο διάλογο θα είναι παρούσα στη συνεδρία με θέμα: «From Budgets to Breakthroughs: Crafting a Healthier Economic Future».

Η συνεδρία συγκεντρώνει ομιλητές με μακρά εμπειρία στο χώρο, βλέποντας ο καθένας, τα οικονομικά της υγείας από διαφορετικές οπτικές. Του υπουργείου Υγείας, του υπουργείου Οικονομικών, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του ΕΟΠΥΥ και του ιδιωτικού τομέα – μίας καινοτόμου φαρμακευτικής εταιρίας.

Σκοπεύει να εξερευνήσει καινοτόμες στρατηγικές στην οικονομία του Συστήματος Υγείας με στόχο την ανάδειξη υλοποιήσιμων παρεμβάσεων, που μπορούν να αποδώσουν απτές εξοικονομήσεις, και κατ’ επέκταση, που μπορούν οι πόροι αυτοί να κατευθυνθούν για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη χρήση τους.

Στο πάνελ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, στις 14:10 θα συμμετέχουν οι:

• Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Υγείας της Ελληνικής Δημοκρατίας

• Παυλίνα Καρασιώτου, Γενική Γραμματέας, Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Ελληνική Δημοκρατία

• Νίκος Βέττας, Γενικός Διευθυντής, Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών, Καθηγητής, ΟΠΑ, Ελλάδα

• Θεανώ Καρποδίνη, Διοικητής & Πρόεδρος του ΔΣ, Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), Ελλάδα

• Έλενα Χουλιάρα, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, AstraZeneca Ελλάδας & Κύπρου
Το πάνελ θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης.

Σχετικά με την AstraZeneca

Η AstraZeneca είναι μια παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, που εστιάζει στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και εμπορία συνταγογραφούμενων φαρμάκων στην Ογκολογία, τις Σπάνιες Παθήσεις και τη Βιοφαρμακευτική, συμπεριλαμβανομένων των Καρδιαγγειακών, Νεφρικών και Μεταβολικών παθήσεων, Αναπνευστικών παθήσεων και στην Ανοσολογία. Με έδρα το Κέιμπριτζ του Ηνωμένου Βασιλείου, η AstraZeneca δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες και τα καινοτόμα φάρμακά της χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ασθενείς σε όλο τον κόσμο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ