ΕπιχειρηματικάAstellas: Στηρίζει το έργο του φορέα «Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος»

Astellas: Στηρίζει το έργο του φορέα «Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος»

- Advertisement -

Χαμόγελα και ζεστασιά χάρισε η «οικογένεια» της Astellas Pharmaceuticals ΑΕΒΕ, σε δεκάδες παιδιά. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας, με εορταστική διάθεση ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα «…Ξωτικά του Κόσμου… Ενωθείτε» του φορέα «Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος», αναλαμβάνοντας, ως βοηθοί του Άη Βασίλη, να γεμίσουν το σάκο του με δώρα.

Χαμόγελα και ζεστασιά χάρισε η «οικογένεια» της Astellas Pharmaceuticals ΑΕΒΕ, σε δεκάδες παιδιά. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας, με εορταστική διάθεση ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα «...Ξωτικά του Κόσμου… Ενωθείτε» του φορέα «Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος», αναλαμβάνοντας, ως βοηθοί του Άη Βασίλη, να γεμίσουν το σάκο του με δώρα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο Γενικός Διευθυντής της Astellas κ. Χαράλαμπος Λάμπρου αναφερόμενος στην πρωτοβουλία της «οικογένειας» της Astellas τόνισε: «ανταποκριθήκαμε με ιδιαίτερη χαρά στην πρόκληση του φορέα «Ένα παιδί – Ένας Κόσμος» για να στηρίζουμε τα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα, το μέλλον της κοινωνίας μας, προσφέροντας τους χαρά, αισιοδοξία και ζεστασιά, ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα που είναι η αγαπημένη τους γιορτή. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, καθοδηγεί όλες τις πρωτοβουλίες μας, αποτυπώνοντας τη φιλοσοφία της ‘αλλάξουμε το αύριο’. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας, τα παιδικά χαμόγελα και τα βλέμματα έκπληξης και χαράς των μικρών μας φίλων καθώς θα ανοίξουν το δώρο τους. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί με πράξεις που συμβάλλουν στην ευημερία του και στη διασφάλιση των δικαιωμάτων του».

Σχετικά με τον φορέα “Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος”

To “Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος” είναι ένας φορέας ιδιωτικής πρωτοβουλίας για το παιδί & την οικογένεια που στοχεύει στην ευημερία του κάθε παιδιού και στη διασφάλιση των δικαιωμάτων του. Βασισμένο στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού και με πίστη στα οφέλη των πολιτικών ένταξης και ενσωμάτωσης, παρέχει υπηρεσίες πρόληψης και ενδυνάμωσης, εφαρμόζοντας σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους και μεριμνά για το παιδί & την οικογένεια μέσα από μια πρακτική ίσων ευκαιριών και ίσης αντιμετώπισης.

Σχετικά με την Astellas

Η Astellas Pharma Inc., με έδρα στο Τόκιο της Ιαπωνίας, είναι μία εταιρία αφοσιωμένη στη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων σε όλον τον κόσμο, παρέχοντας καινοτόμα και αξιόπιστα φαρμακευτικά προϊόντα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ