ΕπιχειρηματικάApivita: Χρυσός Χορηγός στο πρώτο TEDx του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Apivita: Χρυσός Χορηγός στο πρώτο TEDx του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

- Advertisement -

Αύριο Σάββατο, 28 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο TEDxAUAthens στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, όπου δώδεκα ομιλητές από διαφορετικούς κλάδους και διαφορετική σκοπιά θα δώσουν τη δική τους ξεχωριστή ερμηνεία στον όρο “Growth”. Ανάπτυξη ή growth σε κάθε της διάσταση, θεωρητική και πρακτική, προσωπική και συλλογική.
Η APIVITA, χρυσός χορηγός της διοργάνωσης, στηρίζει με μεγάλη περηφάνια τις καινοτόμες δράσεις και τις πρωτοβουλίες των νέων ανθρώπων που στοχεύουν στη διάδοση και ανάπτυξη νέων ιδεών. Άλλωστε, η καινοτομία και ανάπτυξη πρωτοπόρων ιδεών στην APIVITA έχουν μια ιστορία 39 ετών, από την εποχή που οι ιδρυτές της παρασκεύασαν στο φαρμακείο τους φυσικά καλλυντικά, συνδυάζοντας εκχυλίσματα βοτάνων και μελισσοκομικά προϊόντα, όπως πρόπολη και βασιλικό πολτό. Ο κ. Αναγνώστης Τσουκαλάς, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της APIVITA, θα είναι ένας εκ των κυρίων ομιλητών της διοργάνωσης.
Στο πλαίσιο του πρώτου TEDxAUAthens θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση και έναρξη του 2ου Διαγωνισμού Καινοτομίας “Life Innovation” που διοργανώνει η APIVITA σε συνεργασία με το πρωτοποριακό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Βιοεπιχειρείν», το οποίο έχει σχεδιαστεί από το Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας & Βιοτεχνολογίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών.
Ο Διαγωνισμός Καινοτομίας “Life Innovation” αφορά την κατάθεση μίας καινοτόμου ιδέας σε τρεις εναλλακτικές θεματικές ενότητες και ο νικητής θα λάβει μια πλήρη υποτροφία αξίας 6.000 Ευρώ στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Βιοεπιχειρείν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ