ΕπιχειρηματικάAngelini Pharma: Νέα θεραπευτική γραμμή για ασθένειες με σχιζοφρένεια

Angelini Pharma: Νέα θεραπευτική γραμμή για ασθένειες με σχιζοφρένεια

- Advertisement -

Την επίσημη έναρξη της νέας θεραπευτικής γραμμής για ασθένειες του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος (Κ.Ν.Σ.) ανακοίνωσε η Angelini Pharma Hellas, που σηματοδοτείται με τη διάθεση φαρμακευτικού σκευάσματος με δραστική ουσία τη λουρασιδόνη. Η λουρασιδόνη ανήκει στην κατηγορία των άτυπων αντιψυχωτικών και ενδείκνυται για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας σε ενήλικες και εφήβους 13 ετών και άνω.

Την επίσημη έναρξη της νέας θεραπευτικής γραμμής για ασθένειες του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος (Κ.Ν.Σ.) ανακοίνωσε η Angelini Pharma Hellas, που σηματοδοτείται με τη διάθεση φαρμακευτικού σκευάσματος με δραστική ουσία τη λουρασιδόνη.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η θεραπευτική επιλογή είναι διαθέσιμη πλέον και στην Ελλάδα από τα μέσα Ιανουαρίου, παρέχοντας αποτελεσματική και προβλέψιμη αντιμετώπιση των θετικών και αρνητικών συμπτωμάτων της σχιζοφρένειας με ταυτόχρονα καλά ανεκτό προφίλ ασφάλειας.

Ο κ. Αξιώτης Δημήτριος, Prescriptions Medicines BU Head της Angelini Pharma Hellas, ανέφερε σχετικά: «Ο Όμιλος Angelini διαθέτει ισχυρή παράδοση και πολυετή εμπειρία στις θεραπευτικές κατηγορίες του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος και της Ψυχικής Υγείας, με τη διάθεση θεραπειών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών και συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του κοινωνικού στιγματισμού που βιώνουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικείοι τους. Θεωρούμε σημαντική τη νέα αυτή εξέλιξη, καθώς οι Έλληνες ασθενείς θα έχουν πλέον πρόσβαση σε μια σημαντική θεραπευτική επιλογή για την αντιμετώπιση της σχιζοφρένειας».

Η σχιζοφρένεια είναι μια χρόνια και σοβαρή ψυχική διαταραχή που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σκέφτονται, αισθάνονται και αντιλαμβάνονται.

Σχετικά με την Angelini Pharma

Η Angelini Pharma είναι μια διεθνής φαρμακευτική εταιρεία, μέρος της ιταλικής ιδιωτικής εταιρείας Angelini Industries. Η Angelini Pharma δεσμεύεται να βοηθά τους ασθενείς στους θεραπευτικούς τομείς της Υγείας του Εγκεφάλου & Ψυχικής Υγείας, των Σπάνιων Παθήσεων και της Φροντίδας της Υγείας των Καταναλωτών. Τα τελευταία 50 χρόνια, στον τομέα της ψυχικής υγείας, η Angelini Pharma έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση για τις ουσιαστικές προσπάθειές της να βελτιώσει τη διαχείριση ασθενών με διαταραχές ψυχικής υγείας χάρη στα σημαντικά, εσωτερικά αναπτυγμένα μόρια (όπως η τραζοδόνη) και τη δέσμευσή της για την καταπολέμηση του στίγματος της ψυχικής υγείας.

Η Angelini Pharma δραστηριοποιείται απευθείας σε 20 χώρες απασχολώντας σχεδόν 3.000 άτομα και εμπορευματοποιεί τα προϊόντα της σε περισσότερες από 50 χώρες μέσω στρατηγικών συμμαχιών με κορυφαίους διεθνείς φαρμακευτικούς ομίλους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ