Επιχειρηματικά«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο 3ο Forum Υγείας 2018

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο 3ο Forum Υγείας 2018

- Advertisement -

Μια σημαντική συμμετοχή, αυτή του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και του κινητού πολυϊατρείου «Ιπποκράτης» στο 3ο FORUM ΥΓΕΙΑΣ, συμφωνήθηκε μεταξύ του Προέδρου του οργανισμού κ. Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου και του Προέδρου του Ομίλου ΖΙΤΑ κ. Ζαχαρία Καπλανίδη.
Το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης», που διαθέτει ωτορινολαρυγγολογικό, παιδιατρικό, οφθαλμολογικό, οδοντιατρικό τμήμα και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, έχοντας προσφέρει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε περισσότερα από 100.000 παιδιά, από το 2002 έως σήμερα, το τρίτο σαββατοκύριακο του Μαρτίου θα βρίσκεται στο Ζάππειο, στο 3ο FORUM ΥΓΕΙΑΣ 2018, για να προσφέρει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στους παραπάνω τομείς σε εκατοντάδες παιδιά που θα προσέλθουν με τους γονείς τους.
Με το σύνθημα “Ανοίγουμε την υγεία στην κοινωνία”, το FORUM ΥΓΕΙΑΣ διοργανώνεται για τρίτη χρονιά στο Ζάππειο Μέγαρο στις 17 & 18 Μαρτίου, έχοντας ως στόχο την πρόληψη, που αποτελεί κοινό όραμα των διοργανωτών του FORUM και του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Υγεία, διατροφή, ομορφιά
Στο πλαίσιο του Forum, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να ρωτήσουν κορυφαίους επιστήμονες σχεδόν για κάθε θέμα που απασχολεί τον άνδρα και τη γυναίκα, σε σχέση με την υγεία, τη διατροφή και την ομορφιά τους, αλλά και για την φροντίδα του παιδιού και του εφήβου!
Παράλληλα, θα γίνουν πολλά διαδραστικά και θα υπάρχει παροχή εξατομικευμένων συμβουλών σε σχέση με την υγεία, τη διατροφή και την ομορφιά. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα έχει ενεργό συμμετοχή και στα διαδραστικά, προσφέροντας δημιουργική απασχόληση στα παιδιά.
Η είσοδος για όλους τους επισκέπτες για όλα τα διαδραστικά και τις προαναφερόμενες προληπτικές εξετάσεις είναι απολύτως δωρεάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ