ΕπιχειρηματικάΣτην Ελλάδα η παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης «Because I Say So»

Στην Ελλάδα η παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης «Because I Say So»

- Advertisement -

To #BecauseIsayso είναι μια νέα εκστρατεία προς το κοινό με σκοπό να παρακινήσει τους ανθρώπους να παρακολουθούν συχνά την αρτηριακή τους πίεση.

Με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στην καταπολέμηση της υπέρτασης η Servier ξεκινάει εκστρατεία ενημέρωσης για τη «σιωπηρή νόσο» σε συνεργασία με τη Διεθνή Εταιρεία Υπέρτασης (ISH). Για όλο το μήνα Μάιο, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υπέρτασης, η Servier οργανώνει μια σειρά από ενέργειες προκειμένου να κατανοήσει το κοινό τη σημασία ελέγχου της αρτηριακής πίεσης για την υγεία.

Η νέα διεθνής εκστρατεία ευαισθητοποίησης “Because I Say So” που ξεκίνησε από τη Servier και υποστηρίζεται από την ISH είναι βασισμένη στην ενθάρρυνση των νέων ενηλίκων να παρακινήσουν τους γονείς τους και τους αγαπημένους τους να ελέγχουν την αρτηριακή τους πίεση.
Ο έλεγχος της αρτηριακής πίεσης επιτρέπει στους ηλικιωμένους να έχουν ξεκάθαρη εικόνα της πίεσης τους και τους οδηγεί άμεσα στη σωστή διαχείρισή της έτσι ώστε να μειώνεται ο κίνδυνος καρδιακού συμβάντος.

Σκοπός της εκστρατείας είναι να επιστρέψει αυτή η ύπουλη πάθηση στο προσκήνιο και να γίνει και πάλι αφορμή για συζήτηση μεταξύ των νέων αλλά και των μεγάλων έτσι ώστε η ζωή όλων μας να αλλάξει προς το καλύτερο.

Υπέρταση η «σιωπηρή νόσος»
*Η υπέρταση είναι η κύρια αιτία θνησιμότητας παγκοσμίως, με περίπου 1,2 δισεκατομμύρια πάσχοντες.
*Η υπέρταση είναι μια «σιωπηρή νόσος» λόγω της έλλειψης συμπτωμάτων.
*Η υψηλή αρτηριακή πίεση μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές καρδιαγγειακές παθήσεις όπως η καρδιακή ανεπάρκεια, η περιφερική αγγειακή νόσος, αλλά και η νεφρική δυσλειτουργία κοκ.
*Η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης είναι ο μόνος τρόπος για να διαπιστωθεί εάν είναι αυξημένη ή σε φυσιολογικά επίπεδα.

Ποια είναι η Servier
Η SERVIER αποτελεί διεθνή Φαρμακευτικό Όμιλο, που διοικείται από ένα Ανεξάρτητο Ίδρυμα. Με ισχυρή παγκόσμια παρουσία σε 148 χώρες, η SERVIER απασχολεί 21.000 εργαζομένους σε όλο τον κόσμο.
Η SERVIER έχοντας μία σταθερή δέσμευση με επίκεντρο τον ασθενή, επανεπενδύει το 25% του κύκλου εργασιών της στην έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων θεραπειών, στοχεύοντας σε 5 κύριους θεραπευτικούς άξονες που αφορούν στις καρδιαγγειακές παθήσεις, φλεγμονώδεις και νευροεκφυλιστικές νόσους, στον διαβήτη και στην ογκολογία.
Με αυτή την καμπάνια, η Servier στοχεύει στην παγκόσμια ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την υπέρταση, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Η Διεθνής Εταιρεία Υπέρτασης
Η Διεθνής Εταιρεία Υπέρτασης (ISH) ασχολείται με την πρόληψη και διαχείριση των καρδιαγγειακών παθήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. H Διεθνής Εταιρεία Υπέρτασης, έχει αναγνωρίσει, ότι η ευαισθητοποίηση είναι η παράμετρος-κλειδί στον αγώνα κατά της υπέρτασης. Κατά τη διάρκεια του μήνα Μάιου (μήνας μέτρησης της πίεσης), ο σκοπός είναι η ανίχνευση όσο περισσότερων ενηλίκων με υψηλή αρτηριακή πίεση. Η Servier, συνεργάζεται με την ISH με σκοπό την παγκόσμια ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των ασθενών για την μέτρηση της αρτηριακή πίεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ