ΕπιχειρηματικάΜουσικές βραδιές από την Pfizer Hellas Band για ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Μουσικές βραδιές από την Pfizer Hellas Band για ανθρώπους που έχουν ανάγκη

- Advertisement -

Τα μέλη της εθελοντικής ορχήστρας των εργαζομένων της Pfizer Hellas πραγματοποίησαν πρόσφατα μια σειρά μουσικών εκδηλώσεων σε Ιδρύματα που φιλοξενούν ηλικιωμένους και χρόνια πάσχοντες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Στόχος τους για άλλη μια φορά ήταν να βρεθούν κοντά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και με όχημα τη μουσική να στηρίξουν τη δύσκολη καθημερινότητά τους.

Το οδοιπορικό των εθελοντών της Pfizer Band ξεκίνησε από τα Καλάβρυτα και το «Καλλιμανοπούλειο» Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο, όπου, στο πλαίσιο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του κέντρου, προσέφεραν ένα νοσταλγικό μουσικό πρόγραμμα για τους τρόφιμους.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στην Πάτρα, καθώς η ορχήστρα επισκέφθηκε το Άσυλο Ανιάτων «Η Αγία Ευφροσύνη» και έπαιξε για τους περίπου 100 τροφίμους, που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, όπως τετραπληγία, μυασθένεια, σκλήρυνση κατά πλάκας και άνοια. Την ίδια ημέρα, βρέθηκαν στο «Κωνσταντοπούλειο» Ευγηρείο, προκειμένου να εκπληρώσουν την υπόσχεση που είχαν δώσει την προηγούμενη χρονιά στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, ότι θα ξανατραγουδήσουν μαζί αγαπημένες μελωδίες του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο τελευταίος σταθμός αυτού του μουσικού ταξιδιού ήταν το Αίγιο και ο Οίκος Ευγηρίας «Αγάπης Μέλαθρον», όπου, με αφορμή την εθνική εορτή της 25η Μαρτίου, διοργανώθηκε μια ξεχωριστή γιορτή για όλους.

Ο κ. Ηλίας Γκοτσόπουλος, Δάσκαλος και Δημοτικός Σύμβουλος Πατρών, που συνέβαλε καθοριστικά στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε στην Πάτρα, το Αίγιο και τα Καλάβρυτα τους εθελοντές της Pfizer Hells Band, που χάρισαν μοναδικές στιγμές στους ηλικιωμένους και χρόνια πάσχοντες συντοπίτες μας. Είναι αυτές οι στιγμές, που σε κάνουν να σκέφτεσαι, πως η ομορφιά της αγάπης και η δύναμη της προσφοράς υπερβαίνουν τις όποιες νόρμες και προβλέψεις της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης! Εκ μέρους και των τεσσάρων ιδρυμάτων, σας ευχαριστούμε θερμά! Εις το επανιδείν!»

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas αλλά και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας δήλωσε σχετικά: «Οι μουσικές εκδηλώσεις μας, αυτή η όμορφη εθελοντική πρωτοβουλία, που τα τελευταία χρόνια έχει “ανθίσει” χάρη στον ενθουσιασμό των εθελοντών – μελών της και την στήριξη της Pfizer Hellas, έχουν καταφέρει να “αγγίξουν” μελωδικά τη ζωή χιλιάδων συνανθρώπων μας. Παράλληλα, όμως έχει δώσει σε όλους εμάς ακόμη περισσότερη χαρά και ικανοποίηση, που έστω και για μια ημέρα, έχουμε τη δυνατότητα να σταθούμε πλάι τους. To γεγονός αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα. »

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ