ΕπιχειρηματικάΈληξε η συμμετοχή στο πρόγραμμα Grants4Apps της Bayer

Έληξε η συμμετοχή στο πρόγραμμα Grants4Apps της Bayer

- Advertisement -

Στο πλαίσιο της διεθνούς ανοιχτής πρωτοβουλίας καινοτομίας Grants4Apps, η Bayer Ελλάς καλεί τους Έλληνες επιστήμονες/τεχνολόγους, επιχειρηματίες και νεοφυείς επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στο ολοκαίνουργιο πρόγραμμα καινοτομίας της εταιρείας G4A Generator.

H Bayer ψάχνει νέο λογισμικό, hardware, καινοτόμες τεχνολογίες και διαδικασίες που μπορούν να εφαρμοστούν στον τομέα της υγείας και της φαρμακευτικής, συμβάλλοντας στην πρόοδο του τομέα αυτού.

Η ανοιχτή καινοτομία αποτελεί τον πυρήνα της επιτυχίας της Bayer, έτσι ο γερμανικός κολοσσός, μέσω του προγράμματος G4A Generator, επιδιώκει στρατηγικές συνεργασίες με πρωτοπόρους στον τομέα της υγείας, για την παροχή λύσεων αυτοθεραπείας (self-care) στους καταναλωτές.

Η Bayer ψάχνει για πρωτοποριακές τεχνολογίες αιχμής, πρωτότυπα επιχειρηματικά μοντέλα, πολλά υποσχόμενα καινοτόμα προϊόντα (ειδικά για την αγορά των ΗΠΑ), όπως επίσης και επιχειρηματίες και οργανισμούς που ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες των καταναλωτών στις βασικές κατηγορίες αυτοθεραπείας.

Οι συμμετέχοντες του προγράμματος θα λάβουν:
• Xρηματικό έπαθλο και επιστολή προθέσεων για συνεργασία με τη Bayer
• Πρόσβαση στην κοινότητα καινοτομίας της Bayer «G4A»
• Ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους μπροστά σε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων της Bayer και του κλάδου στις 24 Μαΐου στη Νέα Υόρκη
• Προβολή, συνεργαζόμενοι με τη μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο στον τομέα των βιοεπιστημών.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 23 Μαρτίου εδώ.

H Διευθύντρια Τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων της Bayer Hellas κα Σόνια Μουσαβερέ δήλωσε σχετικά: «Το G4A Generator είναι μια μοναδική ευκαιρία για τις ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις, ενεργές στη ψηφιακή υγεία, να λάβουν οικονομική στήριξη αλλά και να έρθουν σε επαφή με ένα διεθνές δίκτυο ειδικών του χώρου που θα τις βοηθήσει να βελτιστοποιήσουν τις δυνατότητες τους με την κατάλληλη τεχνογνωσία».

Το G4A Generator πραγματοποιείται στα πλαίσια του Grants4Apps, μια ανοιχτή πρωτοβουλία καινοτομίας της Bayer, που ξεκίνησε το 2013 ως πρόγραμμα crowdsourcing. Το πρόγραμμα αυτό́ παρέχει οικονομική στήριξη σε προγραμματιστές και νεοσύστατες επιχειρήσεις για έργα σχετικά́ με λογισμικό, hardware και τεχνολογία, τα οποία συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας και των θεραπευτικών διαδικασιών.

Το πρόγραμμα Grants4Apps υλοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά, ενώ ήδη 10 σημαντικά έργα, συμπεριλαμβανομένης και της εφαρμογής reportbrain από Ελληνική νεοσύστατη εταιρία, που έχουν επιλεχθεί αυτά τα χρόνια βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και ανάπτυξη με την υποστήριξη της Bayer. Στόχος του προγράμματος είναι η αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων που απασχολούν τον Τομέα Φαρμάκων της εταιρείας, όσον αφορά στο εμπορικό τμήμα, αλλά και στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ