ΕπιχειρηματικάΗμερίδα για τον ρόλο των Οικοσυστημάτων Ηλεκτρονικής Υγείας

Ημερίδα για τον ρόλο των Οικοσυστημάτων Ηλεκτρονικής Υγείας

- Advertisement -

Το Ινστιτούτο Επιστημονικών Ερευνών του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου – Τομέας Ηλεκτρονικής Υγείας & Διασυνοριακής Περίθαλψης, διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα, 16.4.2018, συνάντηση του Ελληνικού Οικοσυστήματος Ψηφιακής Υγείας, σε συνεργασία με την ECHAlliance (European Connected Health Alliance), ένα διεθνές δίκτυο Οικοσυστημάτων Ηλεκτρονικής Υγείας, της οποίας πρόσφατα έγινε μέλος.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της ΕΣΔΥ από 9:00 πμ έως 5:00 μμ. Έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν εκπρόσωποι της ECHAlliance, όπως και εκπρόσωποι των δημοσίων αρχών (Υπουργείο Υγείας, ΗΔΙΚΑ, ΕΟΠΥΥ), και άλλων επιστημονικών, αυτοδιοικητικών, επιχειρηματικών και κοινωνικών φορέων που εμπλέκονται στο εγχείρημα της ψηφιακής μεταρρύθμισης και της προώθησης της καινοτομίας στον τομέα της υγείας.

Θεματικές ενότητες 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες στις οποίες θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι πολιτικές και στρατηγικές επιλογές της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με το ρόλο των Οικοσυστημάτων Ηλεκτρονικής Υγείας στην ολοκλήρωση της ενιαίας Ευρωπαϊκής ψηφιακής αγοράς. Επίσης οι προοπτικές και οι δυνατότητες συμβολής του Ελληνικού Οικοσυστήματος Ψηφιακής Υγείας στη βιωσιμότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ελληνικού Υγειονομικού Συστήματος με στόχο την καλύτερη φροντίδα υγείας για τους πολίτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ