ΕπιχειρηματικάΗ RAFARM στηρίζει μικρούς και μεγάλους σε όλη την Ελλάδα

Η RAFARM στηρίζει μικρούς και μεγάλους σε όλη την Ελλάδα

- Advertisement -

Η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία RAFARM, στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας, αναλαμβάνει πρωτοβουλία να υποστηρίξει με πράξεις ουσίας την οικογένεια, τα παιδιά, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, την τοπική κοινωνία. Μέσω του προγράμματος «Μικροί και Μεγάλοι», θα ταξιδέψει σε πέντε Περιφερειακές Ενότητες της Ελλάδας, το χρονικό διάστημα 2018 – 2020, και θα προσφέρει συνολικά 272 πλήρως εξοπλισμένα φαρμακεία Πρώτων Βοηθειών σε ισάριθμα δημοτικά σχολεία. Παράλληλα, θα εξοπλίσει με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, βάσει ελλείψεων που οι ίδιοι θα καθορίσουν, 10 μη κερδοσκοπικές Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων. Το πρόγραμμα «Μικροί και Μεγάλοι» πραγματοποιείται με αποκλειστικό χορηγό τη RAFARM και έχει σχεδιαστεί από κοινού με τον Οργανισμό Άγονη Γραμμή Γόνιμη.

Η έναρξη του προγράμματος «Μικροί και Μεγάλοι» θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στη Λακωνία, η οποία αποτελεί τη γενέτειρα του ιδρυτή και προέδρου της RAFARM, κ. Νίκου Ρασσιά. Στη συνέχεια, ξεκινώντας από τον Οκτώβριο του 2018, το πρόγραμμα «Μικροί και Μεγάλοι» θα ταξιδέψει σε τέσσερις ακόμα Περιφερειακές Ενότητες της Ελλάδας: Κεφαλληνίας, Φθιώτιδας, Άρτας και Σερρών.

Ο Άρης Μητσόπουλος, Αντιπρόεδρος της RAFARM δήλωσε ότι: «Με διακριτικότητα και με ευαισθησία η RAFARM στηρίζει, σε μια περίοδο κρίσης, τους συνανθρώπους που μας έχουν περισσότερο ανάγκη. Στόχος μας είναι να είμαστε ουσιαστικά χρήσιμοι. Μέσω του προγράμματος «Μικροί και Μεγάλοι» υποστηρίζουμε δύο γενεές, παιδιά και ηλικιωμένους, που αποτελούν το μέλλον αλλά και την παράδοση της χώρας μας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να συμβάλουμε στη διασφάλιση μιας καλύτερης καθημερινότητας, τόσο μέσω της ποιότητας των φαρμακευτικών προϊόντων που παράγουμε όσο και μέσω ενέργειων που έχουν θετικό αντίκτυπο στους συμπολίτες μας. Το ταξίδι μας ανά την Ελλάδα ξεκινά από έναν προορισμό – ορόσημο, την πατρίδα του προέδρου και ιδρυτή της RAFARM Νίκου Ρασσιά. Με τον ίδιο ενθουσιασμό θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες δράσεις που καλύπτουν ανεκπλήρωτες ανάγκες στην υπόλοιπη Ελλάδα».

Ο πρόεδρος της Άγονης Γραμμής Γόνιμης, Στέφανος Νόλλας τόνισε ότι «Η εμπειρία μας μέσω των ποικίλων προγραμμάτων που έχουμε πραγματοποιήσει και οι σχέσεις που έχουμε δημιουργήσει, εδώ και 12 χρόνια, με τους συμπολίτες μας ανά την Ελλάδα, μας αποδεικνύει κάθε φορά ότι τέτοιου είδους ενέργειες προσφοράς είναι πραγματικά ουσιαστικές για τους ανθρώπους που ζουν μακριά από τα αστικά κέντρα. Το πρόγραμμα ‘Μικροί και Μεγάλοι’ προσφέρει ελπίδα σε πολλούς ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα. Είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση και ευχή μας είναι τέτοιες πράξεις να εμπνεύσουν και άλλους συμπολίτες μας ώστε περισσότεροι συνάνθρωποι να αποκτήσουν πρόσβαση σε αγαθά που χρειάζονται πραγματικά».

Λίγα λόγια για τη RAFARM
H RAFARM ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1974, και σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές φαρμακευτικές βιομηχανίες. Διαθέτει τρεις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, έκτασης 14.000 τ.μ., απασχολεί πάνω από 450 εργαζόμενους και έχει διεθνή παρουσία με πάνω από 1.500 άδειες εγκεκριμένων προϊόντων, εξαγωγές και στις πέντε ηπείρους σε 65 χώρες, μεταξύ των οποίων ο Καναδάς και η Αυστραλία. Η εταιρεία επενδύει το 7% του κύκλου εργασιών της στην έρευνα και ανάπτυξη. Περισσότερες από 70 εγχώριες φαρμακευτικές εταιρείες, καθώς και εταιρείες από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο εμπιστεύονται στη RAFARM την παραγωγή περισσοτέρων από 500 φαρμακευτικών προϊόντων. Η RAFARM διαθέτοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων, σε όλη την Ελλάδα, αποτελούμενο από έμπειρους και ενημερωμένους επαγγελματίες, δραστηριοποιείται στις περισσότερες θεραπευτικές κατηγορίες και έχει κερδίσει σημαντική αναγνωρισιμότητα σε πολλές από τις ιατρικές ειδικότητες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ