Δημόσια ΥγείαΝαρκωτικά: Οι δράσεις ΚΕΘΕΑ για την πρόληψη των εξαρτήσεων

Ναρκωτικά: Οι δράσεις ΚΕΘΕΑ για την πρόληψη των εξαρτήσεων

- Advertisement -

Το εφετινό μήνυμα του ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών είναι #ΠάμεΜαζί για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς

Το εφετινό μήνυμα του ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών είναι #ΠάμεΜαζί για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Το ΚΕΘΕΑ προσφέρει δωρεάν, με σεβασμό στο απόρρητο, ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση της εξάρτησης τόσο στους/στις άμεσα ενδιαφερόμενους/ες όσο και στους ανθρώπους του συγγενικού τους περιβάλλοντος.

Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών 2024 (εορτάζεται στις 26 Ιουνίου), το ΚΕΘΕΑ πραγματοποιεί πανελλαδική καμπάνια με σύνθημα #Πάμε μαζί, για να υπογραμμίσει την αναγκαιότητα συλλογικής δράσης και πολιτικών συμπερίληψης για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.

Η εξάρτηση από τα ναρκωτικά και προλαμβάνεται και θεραπεύεται. Για αυτό, #ΠάμεΜαζί για δημόσιες, δωρεάν, προσβάσιμες σε όλους και ποιοτικές υπηρεσίες πρόληψης και θεραπείας, που σέβονται τις ανάγκες, τη φωνή και τη διαφορετικότητα των ανθρώπων και των τοπικών κοινωνιών.

Μπορείτε να δείτε εδώ την περιγραφή του προγράμματος που σας ενδιαφέρει ή αναζητήστε πρόγραμμα με βάση την περιοχή σας και τις ανάγκες σας.

Δείτε αναλυτικά όλες τις εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ εδώ

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ