Δημόσια ΥγείαΓιατρός κατά Γεωργιάδη για την επίσκεψή στο Ασκληπιείο Βούλας

Γιατρός κατά Γεωργιάδη για την επίσκεψή στο Ασκληπιείο Βούλας

- Advertisement -

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε η γιατρός και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Ασκληπιείου Βούλας, Δέσποινα Τοσονίδου.

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε η γιατρός και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Ασκληπιείου Βούλας, Δέσποινα Τοσονίδου.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Συγκεκριμένα, η κυρία Δέσποινα Τοσονίδου η οποία ταυτόχρονα είναι μέλος και των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΙΝΑΠ και της ΟΕΝΓΕ, με μια οξύτατη ανακοίνωσή της εγκαλεί τον κ. Αδωνι Γεωργιάδη για εν κρυπτώ όπως τη χαρακτηρίζει επίσκεψη στο νοσοκομείο των νοτίων προαστίων, καθώς επίσης και για συρραφή αποσπασμάτων σε βίντεο που ανάρτησε στην πλατφόρμα X παραλείποντας τα πιο σημαντικά σημεία του διαλόγου που είχε τόσο με την ίδια την γιατρό όσο και με άλλα στελέχη του νοσοκομείου

Η δήλωση της γιατρού

«Ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τη σημερινή αντιπαράθεση που είχαμε κατά τη διάρκεια της εν κρυπτώ επίσκεψης του στο Ασκληπιείο Βούλας.

Ένα βίντεο προϊόν κοπτοραπτικής, όπου απαλείφθηκαν τα σημεία που του λέω, τόσο εγώ όσο και η Ευτυχία Χαμόδρακα, ο Δημήτρης Γαρδικλής και άλλοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες:

Για τις κενές οργανικές θέσεις που αγγίζουν το τρομακτικό 40% του πετσοκομμενου οργανογράμματος του 2012: “δεν με απασχολεί, αυτά τα νούμερα αλλάζουν” απάντησε.
Για το κλειστό νοσηλευτικό τμήμα Κονιαλίδειο Β της καρδιολογικής κλινικής : σιωπή.
Για την κλειστή ουρολογικη κλινική που δεν προβλέπεται να ανοίξει λόγω υποστελέχωσης: σιωπή.

Για τα αναρίθμητα οφειλόμενα ρεπό: σιωπή.

-ια τους εξευτελιστικους μισθούς μας: σιωπή.

Για τη μη ένταξη στα ΒΑΕ: “ποτέ δεν ήσασταν στα βαρέα – ανθυγιεινα” είπε.

Για τους δήθεν περισσότερους νοσηλευτές που έχουν φύγει με μετακινήσεις – αποσπάσεις και τα τμήματα στενάζουν: σιωπή.

Για το ότι “οι περισσότεροι νοσηλευτές” είναι πολλοί επικουρικοί, άλλοι με τρίμηνες μετακινήσεις, αλλά και για το ότι έχουμε δεκάδες εργολαβικους συναδέλφους, όπως και με συμβάσεις του ΟΑΕΔ, μονίμως όμηροι: “είσαι ΑΝΤΑΡΣΥΑ” απάντησε. Τον κάλεσα να σέβεται τον θεσμικό του ρόλο και τον δικό μου εκτός και αν μιλάει ως πρώην υπουργός του Καρατζαφέρη.

Για την αναλογία νοσηλευτή – ασθενών που είναι ασφαλής: σιωπή.

Το νοσοκομειο καταρρέει, του είπε νοσηλεύτρια μας: γύρισε την πλάτη και έφυγε.

Σε άλλη αποστροφή του λόγου του, όταν του εξήγησα ότι οι ασθενείς είναι ευχαριστημένοι από τη δουλειά των εργαζομένων του Ασκληπιείου και όχι από την ταλαιπωρία που αναγκαστικά υφίστανται λόγω της υποστελέχωσης: “πάντως από τη δική σου δουλειά ως γιατρός αποκλείεται να είναι ευχαριστημένος έστω και ένας ασθενής” είπε.

Μάλιστα. Αξιολόγηση του γιατρού με βάση τη συνδικαλιστική δράση ή τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Κανονικοποίηση ενός βαθειά ακροδεξιού λόγου, όπου οι εργαζόμενοι δικαιούνται να έχουν άποψη μόνο εφόσον είναι “του κόμματος”. Οι κομμουνιστές είμαστε ένοχοι εκ των προτέρων.

Αλλά αν δεν πει τέτοια ο Άδωνις Γεωργιάδης, ποιος θα τα πει; “Να μην του πάρουν τη δόξα άλλοι”, εξάλλου…

Υβριστής, είρων, ψευδολόγος.

Τίποτα καινούργιο σε όλα αυτά.

Μαθαίνουμε ότι σκοπεύει να ξαναέρθει στο νοσοκομείο μας.

Θα τον υποδεχτούμε όπως του αξίζει».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ