Δημόσια ΥγείαΔημιουργείται Ογκολογική Κλινική στο Πανεπιστημιακό Ηρακλείου

Δημιουργείται Ογκολογική Κλινική στο Πανεπιστημιακό Ηρακλείου

- Advertisement -

«Ανάσα» σε ασθενείς με καρκίνο δίνει η νέα Ογκολογική Κλινική που δημιουργείται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης.

«Ανάσα» σε ασθενείς με καρκίνο δίνει η νέα Ογκολογική Κλινική που δημιουργείται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η σύμβαση για το έργο «Προσθήκη 5ου ορόφου για τη δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής στο Γ΄ Κτήριο των Κλινικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η.)», υπογράφεται την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.

Νέα Ογκολογική Κλινική στο Πανεπιστημιακό Ηρακλείου

Η σύμβαση θα υπογραφεί από τον Διοικητή της 7ης Υ.ΠΕ https://www.hc-crete.gr/ Κρήτης κ. Νεκτάριο Παπαβασιλείου και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας, παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου και Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), κ. Σταμπουλίδη Παναγιώτη, του Υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Αγαπίου Δημήτρη, του Διοικητή και αν. Διοικητή ΠαΓΝΗ, κ.κ. Χαλκιαδάκη Γιώργου και Κτενιαδάκη Στέλιου, αντίστοιχα.

“Αποτελεί μια εξαιρετική εξέλιξη για τον τόπο και την παροχή σύγχρονων Υπηρεσιών Υγείας στους κατοίκους της Κρήτη, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ.

Θερμές ευχαριστίες στους, κ. Αθανάσιο Πλεύρη, π. Υπουργό Υγείας και κ. Μίνα Γκάγκα π. Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας για την εποικοδομητική συνεργασία, την άμεση ανταπόκριση και συμβολή τους στον προγραμματισμό και ένταξη του συγκεκριμένου Έργου.

Το έργο προϋπολογισμού 6.599.305,63 συμπ. ΦΠΑ και λοιπών επιβαρύνσεων χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Ενιαίας Τεχνικής Υπηρεσίας της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης”.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ