Ροή ΕιδήσεωνΤο απόλυτο τεστ τοξικής συμπεριφοράς: Δες που... ανήκεις

Το απόλυτο τεστ τοξικής συμπεριφοράς: Δες που… ανήκεις

- Advertisement -

Η τοξική συμπεριφορά είναι κομμάτι της οικογενειακής και εργασιακής ζωής, των διαπροσωπικών σχέσεων μας στο σύνολο τους. Όλοι κάποια στιγμή τη ζωή μας έχουμε συναντήσει έναν τοξικό άνθρωπο κι έχουμε νιώσει την αρνητική του ενέργεια.

Η τοξική συμπεριφορά είναι κομμάτι της οικογενειακής και εργασιακής ζωής, των διαπροσωπικών σχέσεων μας στο σύνολο τους

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σε γενικές γραμμές, τα τοξικά άτομα τείνουν να υποβαθμίζουν τα θετικά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας. Βάζουν συχνά τους κοντινούς τους να διορθώνουν τα δικά τους προβλήματα. Ωστόσο, εκείνα δεν επιλύονται ποτέ πραγματικά γιατί μόλις ξεπεράσουν μια δύσκολη κατάσταση, ακολουθεί σύντομα μια άλλη. Αυτό που πραγματικά θέλουν είναι η συνεχής συμπάθεια και η υποστήριξή για να δημιουργούν το ένα δράμα μετά το άλλο.

Μπορούν να σου χαλάσουν εύκολα τη διάθεση, μπορούν να σε ρίξουν ψυχολογικά ή ακόμη και να σε κάνουν να πιστέψεις πως αυτά που ζεις κι εσύ έχουν την ίδια απαισιόδοξη μορφή όπως τα πράγματα που φαίνονται από τη δική τους οπτική γωνία. Η κούραση, η κατατονικότητα και η εξάντληση ενώ βρίσκεσαι μαζί τους είναι ένα βασικό αίσθημα.

10 τύποι τοξικών ανθρώπων

Η επιστήμη ορίζει πως υπάρχουν τουλάχιστον 10 τύποι τοξικών ανθρώπων που είναι πιο συνηθισμένοι και που αν λείψουν από δίπλα σου, οι μέρες σου θα γίνουν πιο φωτεινές. Ο κουτσομπόλης, ο κυκλοθυμικός, το θύμα, ο εγωκεντρικός, ο ζηλιάρης, ο χειριστικός, ο υπερβολικά αρνητικός, ο διεστραμμένος, ο επικριτικός και ο αλαζόνας.

Οι παραπάνω κατηγορίες είναι προς αποφυγή αν δεν θες να γίνεις κι εσύ ένας από αυτούς. Ή μήπως έχεις γίνει και δεν το ξέρεις; Για να μάθεις όλη την αλήθεια γύρω από την ενδεχόμενη τοξικότητά σου, δεν έχεις παρά να απαντήσεις με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις αυτού του τεστ.

Κόσμοι ολόκληροι μπορεί να χωρίζουν τον έναν άνθρωπο από τον άλλον και αυτό είναι κάτι πολύ υγιές, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα την μοναδικότητα που φέρει ο καθένας από εμάς.

Το θέμα είναι πόση διάθεση έχεις να μηδενίσεις τις αποστάσεις που σε χωρίζουν από τον άλλον και να επιτρέψεις στον κόσμο του να συνυπάρχει με τον δικό σου.

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Το τεστ ΙQ στο οποίο αποτυγχάνει το 98% των ανθρώπων – Απλή ερώτηση

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ