Διαψεύδει η Pfizer την επίσκεψη Γκέιτς μετά από πρόσκληση Μπουρλά

Διαψεύδουν κύκλοι της Pfizer Hellas την επίσκεψη του προέδρου της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά.

Δεν επιβεβαιώνουν κύκλοι της Pfizer Hellas την επίσκεψη του προέδρου της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Το ελληνικό unit της Pfizer αρνείται ότι η επίσκεψή του Μπιλ Γκέιτς έχει να κάνει με πρόσκληση του Αλμπερτ Μπουρλά.

Παρόλα αυτά, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Μπιλ Γκέιτς προσγειώθηκε το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με ιδιωτικό αεροσκάφος, στον VIP τομέα του αεροδρομίου.

Ο Μπιλ Γκέιτς θα μείνει για λίγες μέρες σε ξενοδοχείο στην «καρδιά» της Αθήνας, ενώ είναι πιθανόν να επισκεφθεί κάποια νησιά.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπιλ Γκέιτς έρχεται στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα «τρέχει» και μια μεγάλη επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα, συνολικού ύψους σε βάθος δεκαετίας 1 δισ. ευρώ.

Πρόκειται να δημιουργηθούν τρία κέντρα δεδομένων, στα Σπάτα, το Κορωπί και το Μαρκόπουλο της Αττικής, ανοίγοντας πάνω από 300 θέσεις εργασίας.

Ο Μπιλ Γκέιτς, 66 ετών, ανάρρωσε πρόσφατα από κορωνοϊό. Πριν λίγες μέρες, ο ίδιος είχε αποκαλύψει με ανάρτησή του στο Twitter ότι βρέθηκε θετικός στον ιό.

«Είμαι τυχερός που έχω εμβολιαστεί και ενισχυθεί και έχω πρόσβαση σε εξετάσεις και εξαιρετική ιατρική περίθαλψη», έγραφε.

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο Γκέιτς έχει νοσήσει ξανά με κορωνοϊό, ή εάν επρόκειτο για την πρώτη φορά που νοσούσε, επισημαίνουν οι New York Times. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μεγιστάνας πρόκειται σήμερα να πραγματοποιήσει βιντεοδιάσκεψη με ανθρώπους του ιδρύματος «Μπιλ Γκέιτς» στην Αμερική.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ