Ροή ΕιδήσεωνΠρώτες διακοπές: 5 πράγματα που θα καταλάβετε για τη σχέση σας

Πρώτες διακοπές: 5 πράγματα που θα καταλάβετε για τη σχέση σας

- Advertisement -

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ζευγαριών, χωρίζει μετά τις πρώτες τους διακοπές, σύμφωνα με νέα έρευνα του Dating.com. Για να καταλάβετε, για τι ποσοστό μιλάμε, αγγίζει το 50%. Τα μισά ζευγάρια, καταλήγουν στον χωρισμό μετά τις πρώτες τους διακοπές και ομολογουμένως αυτό το γεγονός έχει πολλές ερμηνείες.

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ζευγαριών, χωρίζει μετά τις πρώτες τους διακοπές, σύμφωνα με νέα έρευνα του Dating.com.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Καταλαβαίνετε πως το πρώτο διάστημα σε μια σχέση και ειδικά οι πρώτες διακοπές είναι κάπως καθοριστικές για την πορεία της. Υπάρχει ουσιαστική σύνδεση; Βαρεθήκατε ήδη; Ποια χαρακτηριστικά είναι αυτά που τελικά δεν σας αρέσουν στον άλλο; Αντιθέτως, μήπως τελικά είναι όλα ιδανικά και δεν βλέπετε καν κάποια αρνητικά που μπορεί να υπάρχουν; Το σίγουρο είναι πως από τις πρώτες διακοπές θα μάθετε αρκετά πράγματα για τη νέα σας σχέση, και οφείλετε να δώσετε προσοχή στα παρακάτω:

Aν έχει καλές σχέσεις με την υγιεινή

Το πώς φροντίζει ένας άνθρωπος τον εαυτό του, μπορεί να σου δείξει πολλά και για την προσωπικότητά του. Προφανώς δεν θα κάτσετε να κρίνετε επιλογές και συνήθειες, αλλά σίγουρα θα καταλάβετε αν πραγματικά ταιριάζετε και κατά πόσο τυπικός είναι με τις προσωπικές του συνήθειες. Πετάει τα πράγματα του όπου βρει; Κάνει τακτικά το μπάνιο του; Σε τι κατάσταση αφήνει τα προσωπικά του αντικείμενα; Και κυρίως, σας ενοχλεί κάτι από τις συνήθειες του ή είστε εντάξει με αυτές;

Τι σχέση έχει με την μητέρα του

Όσο και να μην δίνετε έμφαση στις σχέσεις που έχει ο σύντροφός σας με την οικογένεια του, στην πραγματικότητα είναι καθοριστικές και για την δική σας σχέση. Πόσο μάλλον η σχέση με την μητέρα του μπορεί ομολογουμένως να φέρει προβλήματα. Πρόκειται για μια υγιής σχέση; Πρόκειται για διαρκή επικοινωνία; Πρόκειται για μια μητέρα που επεμβαίνει μέχρι και στις διακοπές σας; Μέσα από την καθημερινή τριβή μαζί του στις διακοπές, θα καταλάβετε καλύτερα τι σχέση μπορεί να έχει μαζί της, και κατά πόσο εσείς μπορείτε να τη διαχειριστείτε.

Το κομμάτι της οικονομικής διαχείρισης

Είναι διαφορετικό να βγείτε για ένα ραντεβού, ή να βρεθείτε μερικές ημέρες και ο καθένας να επιστρέψει σπίτι του και στην καθημερινότητά του. Μέσα στις διακοπές καταλαβαίνετε καλύτερα τι σχέση έχει ο σύντροφός σας με τα χρήματα, τις απαιτήσεις του, αλλά και πώς τα αντιμετωπίζει. Όλο αυτό σας βοηθάει και εσάς να δείτε κατά πόσο ταιριάζετε σε αυτό το κομμάτι ή όχι.

Αν θα τον βαρεθείτε ή όχι

Αν είναι να βαρεθείτε μαζί του από τις πρώτες διακοπές, σκεφτείτε τι θα γίνει στις επόμενες. Ή αλλιώς αν το μυαλό σας είναι στα ποτά με τις φίλες σας, τότε μάλλον έχετε κάνει μια λάθος επιλογή. Ακόμη και αν δεν είστε σίγουρη για τη νέα σας σχέση, στις διακοπές θα περάσετε αρκετό χρόνο έτσι ώστε να καταλάβετε πόσο συχνά θέλετε να τον βλέπετε (ή όχι).

Μήπως τα αφήνει όλα επάνω σας;

Το κατά πόσο παίρνει πρωτοβουλίες, ή το πόσο προσαρμοστικός είναι ένας άνθρωπος είναι κάτι που θα φανεί στις διακοπές και είναι επίσης δύο χαρακτηριστικά σε μια προσωπικότητα που κάνουν κάθε σχέση πιο εύκολη. Για παράδειγμα στις διακοπές κάτι θα πάει λάθος. Το θέμα δεν είναι να «τα ρίξει όλα πάνω σας», ούτε να αρχίζει να γκρινιάζει και να μην μπορεί να ξεπεράσει την «αναποδιά» χαλώντας τις διακοπές σας. Αντιθέτως, αν δείτε πως είναι ένα άτομο το οποίο θα ενδιαφερθεί να βρει λύση στο πρόβλημα και να πάρει πρωτοβουλίες, όντας προσαρμοστικός, τότε θα ξέρετε πως μπορείτε να βασιστείτε επάνω του και να λύσετε ό,τι σας φέρει η διαδρομή αλλά και η σχέση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ