ΠρόληψηΥπάρχει λόγος που δεν θα θέλετε να κοιμηθείτε ξανά γυμνοί

Υπάρχει λόγος που δεν θα θέλετε να κοιμηθείτε ξανά γυμνοί

- Advertisement -

Είναι γνωστό πως ο καθένας από εμάς εκκρίνει και αποβάλλει ανά πάσα στιγμή υγρά και νεκρά κύτταρα από το σώμα του – Αυτό φυσικά δεν παύει να συμβαίνει και κατά τη διάρκεια του ύπνου

Είναι γνωστό πως ο καθένας από εμάς εκκρίνει και αποβάλλει ανά πάσα στιγμή υγρά και νεκρά κύτταρα από το σώμα του - Αυτό φυσικά δεν παύει να συμβαίνει και κατά τη διάρκεια του ύπνου

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Γιατρός αποκάλυψε μερικούς αηδιαστικούς λόγους για τους οποίους ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε το ενδεχόμενο να κοιμηθείτε γυμνοί.

Ενώ κάποιοι από εμάς μπορεί να επιλέξουν τις παραδοσιακές πιτζάμες ή ένα παλιό μπλουζάκι, άλλοι επιλέγουν να γδυθούν εντελώς όταν πηγαίνουν στο κρεβάτι τη νύχτα.

Όσο χαλαρωτική και ανακουφιστική είναι αυτή η απλή πράξη, τόσο περισσότερους κινδύνους κρύβει.

Σύμφωνα με τον Δρ. Άντονι Γιουν —ο οποίος είναι αρκετά δημοφιλής στο TikTok— υπάρχει πολύ σοβαρός και συγκεκριμένος λόγος που θα πρέπει να φοράτε στο κρεβάτι, τουλάχιστον το εσώρουχό σας.

Είναι γνωστό πως ο καθένας από εμάς εκκρίνει και αποβάλλει ανά πάσα στιγμή υγρά και νεκρά κύτταρα από το σώμα του. Αυτό φυσικά δεν παύει να συμβαίνει και κατά τη διάρκεια του ύπνου.

«Η ίδια μελέτη έδειξε ότι το στενό σου εσώρουχο θα πιάσει όλα αυτά τα σωματίδια»

Ο βασικός λόγος όμως για τον Γιουν που πρέπει να αποφύγετε να κοιμάστε γυμνοί είναι τα αέρια που απελευθερώνει το σώμα μας, μέσω των οποίων σχεδόν πάντοτε απελευθερώνεται και μια μικρή ποσότητα περιττωμάτων.

«Ο μέσος άνθρωπος απελευθερώνει αέρια 15-25 φορές την ημέρα και αυτό μπορεί να συμβεί ενώ κοιμάστε και μια επιστημονική μελέτη απέδειξε ότι κάθε φορά που συμβαίνει αυτό εκτοξεύετε μια μικρή ποσότητα κοπράνων», εξήγησε ο Γιουν.

«Η ίδια μελέτη έδειξε ότι το στενό σου εσώρουχο θα πιάσει όλα αυτά τα σωματίδια. Έτσι, για το καλό του/της συντρόφου σας, σας παρακαλούμε να κοιμάστε με το εσώρουχό σας», πρόσθεσε ο ίδιος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ