ΠΡΟΣΩΠΑΑΠΟΨΗΣΑΦΕΕ: Πρόεδρος για ακόμα μια διετία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

ΣΑΦΕΕ: Πρόεδρος για ακόμα μια διετία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

- Advertisement -

Τα καθήκοντα του Προέδρου του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ), θα συνεχίζει να έχει o Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την επόμενη διετία, μετά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Τα καθήκοντα του Προέδρου του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ), θα συνεχίζει να έχει o Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την επόμενη διετία, μετά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή τις εξελίξεις στο φαρμακευτικό κλάδο, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, υπογράμμισε την ανάγκη εθνικού στρατηγικού σχεδίου που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του συστήματος Υγείας.

Ταυτόχρονα, ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε ότι «Ο ΣΑΦΕΕ θα σταθεί στο πλευρό της Πολιτείας με τεκμηριωμένες προτάσεις για τη σωστή αποτίμηση των αναγκών υγείας των Ελλήνων πολιτών, στοχεύοντας στην ορθολογική χρηματοδότηση του Συστήματος».

Ο Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων ιδρύθηκε το 2000, με σκοπό την τακτική ενημέρωση των μελών του καθώς και την εκπροσώπησή τους στη συνεργασία με την Πολιτεία και τους κρατικούς φορείς, για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και στόχευσης.

Ποιος είναι ο ΣΑΦΕΕ

Ο Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων αντιπροσωπεύει και εκφράζει τις απόψεις ενός μεγάλου αριθμού Ελλήνων Αντιπροσώπων. Έχει ιδιαίτερη δυναμική παρουσία στο «χώρο» του φαρμάκου και των παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε με σκοπό να συνεισφέρει αποτελεσματικά, με στοχευμένες προτάσεις-παρεμβάσεις στην Ελληνική Φαρμακευτική αγορά. Στόχος είναι η επίτευξη της καλύτερης δυνατής λειτουργίας της και με απώτερο στόχο την ενίσχυση της Εθνικής Οικονομίας.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος για την υλοποίηση των στόχων του επιδιώκει:
  • Την διαφύλαξη, μελέτη και προαγωγή των κοινών οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του. Στα πλαίσια, βεβαίως, της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.
  • Την δημιουργία σταθερών κανόνων λειτουργίας της φαρμακευτικής αγοράς.
  • Την διάθεση στην Ελληνική Φαρμακευτική αγορά όλων των εγκεκριμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την κάλυψη των αναγκών των ασθενών.
  • Την ενεργό βοήθεια για την εξέλιξη της φαρμακευτικής επιστήμης στην χώρα μας. Όχι μόνο στο χώρο της έρευνας αλλά και στην καθ’ ημέρα πράξη.

Ο ΣΑΦΕΕ διοικείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο. Απαρτίζεται από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα, τον Ταμία, τον Αναπληρωτή Ταμία και 2 Μέλη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ