ΠολιτικήΠολάκης κατά Οικονόμου: Απάντηση 2 χρόνια μετά για το «θα φάνε Χ»

Πολάκης κατά Οικονόμου: Απάντηση 2 χρόνια μετά για το «θα φάνε Χ»

- Advertisement -

Για ρεβανσισμό προ των πυλών κάνει λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σε ανάρτηση του στο facebook, απαντώντας -με καθυστέρηση άνω των δύο ετών- στα όσα είπα ο τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου από το βήμα της Βουλής, για όσους διορίστηκαν στα δημόσια νοσοκομεία και το σχετικό… «θα φάνε Χ».

Για ρεβανσισμό προ των πυλών κάνει λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σε ανάρτηση του στο facebook, απαντώντας -με καθυστέρηση άνω των δύο ετών- στα όσα είπα ο τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου από το βήμα της Βουλής, για όσους διορίστηκαν στα δημόσια νοσοκομεία και το σχετικό... «θα φάνε Χ».

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σε ανάρτηση του ο κ. Παύλος Πολάκης παραπέμπει σε video που έχει αναρτήσει η εφημερίδα “Η Αυγή” στο youtube κανάλι, στις 15 Μαρτίου 2017, ομιλία του κ. Βασίλη Οικονόμου, που έκανε λόγο για παράνομες προσλήψεις στα νοσοκομεία.

Γράφει ο Παύλος Πολάκης στη σελίδα του στο facebook:

“ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ προ των πυλών….

ΟΑΕΔ, επικουρικό, συμβασιούχοι σε καθαριότητα, φύλαξη, σίτιση κλπ. “Όλοι για σουτ” λέει ο Οικονόμου!!!

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ …

….ο αντίπαλος δεν κρύβεται: Θέλει 1 πρόσληψη για 5 αποχωρήσεις ,θέλει από στελέχωση των νοσοκομείων για να ανοίξει ο δρόμος στους ιδιώτες,θέλει ξανά εργολάβους στα συνεργεία για να επιστρέψουμε σε εργασιακό μεσαίωνα και σε ντιλς….” τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης.

ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ προ των πυλών….ΟΑΕΔ,επικουρικο,συμβασιούχοι σε καθαριότητα ,φύλαξη,σίτιση κλπ. "Όλοι για σουτ" λέει ο…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Sonntag, 9. Juni 2019

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ