ΠολιτικήΠατούλης: Μεταλαμπαδεύουμε την αξία του Ιπποκράτη -Η προτομή

Πατούλης: Μεταλαμπαδεύουμε την αξία του Ιπποκράτη -Η προτομή

- Advertisement -

Μέσα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η αποκάλυψη της Προτομής του Ιπποκράτη από τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών (GDHI), κ. Γιώργο Πατούλη σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Κωνσταντίνο Βαδικόλια, στην Ιατρική Σχολή στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο της διημερίδας για τον Τουρισμό Υγείας, που διοργάνωσε το Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας – Ελιτούρ.

Μέσα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η αποκάλυψη της Προτομής του Ιπποκράτη από τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών (GDHI), κ. Γιώργο Πατούλη σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Κωνσταντίνο Βαδικόλια

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μετά το πέρας των αποκαλυπτηρίων πραγματοποιήθηκε και φύτευση του Πλάτανου του Ιπποκράτη στο προαύλιο της Ιατρικής σχολής του ΔΠΘ.

Ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών κ. Πατούλης σε δηλώσεις του ανέφερε πως, «συνεχίζουμε σε Εθνικό και Παγκόσμιο επίπεδο να μεταλαμπαδεύουμε την αξία του Ιπποκράτη, του Πατέρα της Ιατρικής και να πιστεύουμε στην ανάπτυξη της Χώρας μέσα από τον Ιατρικό Τουρισμό και τον Τουρισμό Υγείας και εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στον σύγχρονο Έλληνα Γιατρό και Υγειονομικό».

Στα αποκαλυπτήρια μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν ο κ. Κωνσταντίνος Πάντος, Αντιπρόεδρος Α΄ του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών, ο κ. Κωνσταντίνος Κουσκούκης, Αντιπρόεδρος Β’ του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών, ο κ. Αντώνιος Πολυδώρου, Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών, ο κ. Στέφανος Γερουλάνος, Καθηγητής Χειρουργικής και Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω, ο κ. Χρήστος Χατζηπαπάς, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Έβρου και ο κ. Νίκος Νικολέττος, Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας στο ΔΠΘ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ