ΠολιτικήΚικίλιας: Το ΕΣΥ ενισχύεται και αναβαθμίζεται καθημερινά - Δωρεές

Κικίλιας: Το ΕΣΥ ενισχύεται και αναβαθμίζεται καθημερινά – Δωρεές

- Advertisement -

Την διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την ενδυνάμωση, αναβάθμιση και ενίσχυση του ΕΣΥ έδωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη κύρωση των δωρεών, του Κοινωφελούς Ιδρύματος Λάτση για το νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς” και της Μαριάννας Λάτση για το “Θεαγένειο”.

Την διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την ενδυνάμωση, αναβάθμιση και ενίσχυση του ΕΣΥ έδωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο κ. Κικίλιας έκανε λόγο για δύο σημαντικές πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν στον εκσυγχρονισμό των υποδομών των δύο νοσοκομείων και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους δωρητές.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να δηλώσω ότι είμαστε ευγνώμονες ως ελληνική κοινωνία στο Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Λάτση, για τη δωρεά του, των 1.192 τμ των νέων ΤΕΠ του νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”, ένα εμβληματικό νοσοκομείο για το Εθνικό Σύστημα Υγείας” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε:

“Τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών του, που είναι κομβικά στην εφημερία όλου του λεκανοπεδίου, θα αναβαθμιστούν και θα γίνουν τελευταίας τεχνολογίας, με όλα τα μηχανήματα και τις κτιριακές υποδομές, ώστε να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας. Και χαίρομαι που αυτό προχωράει επί της διακυβέρνησής μας”.

Ο υπουργός Υγείας ευχαρίστησε προσωπικά και την Μαριάννα Λάτση, “για την ευγενική δωρεά που είναι κομβική για τη Βόρεια Ελλάδα στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Θεαγένειο””.

Θεραπείες υψηλού επιπέδου

“Χιλιάδες συμπολίτισσες και συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα που έχουν ογκολογικά προβλήματα, θα. έχουν τη δυνατότητα να λάβουν θεραπείες πολύ υψηλού επιπέδου στις Μονάδες Υγείας”, σημείωσε ο κ. Κικίλιας.

“Μπορεί η καθημερινότητα και η επικαιρότητα να είναι άλλη, αλλά πρέπει να τονιστεί και να επαναληφθεί ότι. από κοινού όλη η ελληνική κοινωνία, οι έχοντες και οι μη έχοντες, αυτοί οι οποίοι θέλουν και. μπορούν να ευεργετήσουν και όλοι οι υπόλοιποι οι οποίοι επωφελούνται του Εθνικού Συστήματος. Υγείας, κυρίως οι άνθρωποι που δεν έχουν ή δεν μπορούν, βλέπουν το Εθνικό Σύστημα. Υγείας να βελτιώνεται ημέρα με την ημέρα και εν μέσω πανδημίας. Βλέπουν να ενισχύονται οι δομές μας, να προσφέρονται καλύτερες υπηρεσίες και να υπερπολλαπλασιάζονται οι προσλήψεις στην υγεία. Βλέπουν ότι η ελληνική Πολιτεία οριζοντίως και στο σύνολό της σέβεται τον Έλληνα ασθενή, σέβεται τους συμπολίτες μας και προσπαθεί επιτυχημένα να ενισχύσει, να ενδυναμώσει και να αναβαθμίσει το ΕΣΥ”, κατέληξε ο κ. Κικίλιας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ