ΠολιτικήΓεωργιάδης: Αγωγή κατά Πολάκη για τα «χρήματα σε φακέλους»

Γεωργιάδης: Αγωγή κατά Πολάκη για τα «χρήματα σε φακέλους»

- Advertisement -

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αγωγή εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, μετά το σχόλιο του τελευταίου ότι ο ίδιος πήρε χρήματα σε φακέλους, αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis.

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αγωγή εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, μετά το σχόλιο του τελευταίου ότι ο ίδιος πήρε χρήματα σε φακέλους, αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

«Έδωσα ήδη εντολή στους δικηγόρους μου να καταθέσουν άμεσα και μήνυση και αγωγή κατά του Παύλου Πολάκη. Θα λογοδοτήσει στο Δικαστήριο για όσα γράφει και λέει από εδώ και μπρος. Και ελπίζω να μην προσπαθήσει να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του και εξευτελιστεί!», όπως αναφέρει ο Άδ. Γεωργιάδης στην ανάρτησή του στην πλατφόρα Χ (πρώην Twitter).

Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για τη φραστική επίθεση Πολάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη στάθηκε σχόλιο του υπουργού Υγείας για την εκτενή ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη αναφορικά με τις πηγές χρηματοδότησης των κομμάτων. Ο Αδ. Γεωργιάδης είχε αναφέρει ότι ο Στ. Κασσελάκης υπαινίσσεται πως ο προηγούμενος ΣΥΡΙΖΑ επί ημερών Τσίπρα έπαιρνε «μαύρα χρήματα», με αποτέλεσμα να δεχθεί τη νέα επίθεση του κ. Πολάκη.

Η ανάρτηση του Γεωργιάδη για Κασσελάκη και η απάντηση Πολάκη

«Ίσως το μεγαλύτερο καρφί προς τον προκάτοχό του Αλ. Τσίπρα πέταξε σήμερα ο Στ. Κασσελάκης.

Στ. Κασσελάκης : ”Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα χρήματα”….δηλ ο προηγούμενος Σύριζα προφανώς έπαιρνε…αυτό μόλις είπε. Διότι αν ποτέ δεν έπαιρνε ο Σύριζα μαύρα χρήματα τότε θα έλεγε: ”ο Σύριζα δεν παίρνει μαύρα” όχι ”ο δικός μου Σύριζα δεν παίρνει μαύρα”…και του λένε γράφει ”πάρε μαύρα και εσύ έτσι είναι στην Ελλάδα κλπ” ποιοι του το λένε; Προφανώς οι του κόμματος του διότι αυτό έκαναν πριν….έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη!», είχε αναρτήσει ο Αδ. Γεωργιάδης.

Όσο για τον Π. Πολάκη, ανήρτησε το ακόλουθο: «ΕΣΥ πάντως πήρες τουλάχιστον 2.200.000 σε βαλίτσα και δυο φακέλους!!
Και σε αρχειοθέτησε ένας ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ, εισαγγελέας κατ όνομα, για «αδιευκρίνιστα ποσά».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ