ΠΡΟΣΩΠΑΑΠΟΨΗΕλευθερία Τοκατλίδη: Η νέα διευθύνουσα σύμβουλος στο ΙΦΕΤ

Ελευθερία Τοκατλίδη: Η νέα διευθύνουσα σύμβουλος στο ΙΦΕΤ

- Advertisement -

Η Ελευθερία Τοκατλίδη αναλαμβάνει καθήκοντα προσωρινής διευθύνουσας συμβούλου στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ), σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών και Υγείας, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Σωτηρίου.

Η Ελευθερία Τοκατλίδη αναλαμβάνει καθήκοντα προσωρινού διευθύνοντος συμβούλου στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ), σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών και Υγείας, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Σωτηρίου. 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Συγκεκριμένα, με κοινή απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Κώστα Χατζηδάκη και υπουργούς Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στον ΙΦΕΤ καταλαμβάνει η Ελευθερία Τοκαλτίδη, δικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Υγείας, Πρόεδρος του ΙΦΕΤ ορίστηκε η Νάντια Παπακώστα.

Τακτικά μέλη ορίστηκαν οι κ.κ Αλέξανδρος Σοφάκης, Βασίλειος Δεδεγκίκας, Μιλτιάδης Καράμπελας και Ιωάννης Τσατάνης.

Η Ελευθερία Τοκαλτίδη ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Αττική Μπροστά” του Νίκου Χαρδαλιά, στον Δυτικό Τομέα Αθήνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, αλλά δεν εξελέγη.

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει με την οικογένειά της στο Χαϊδάρι, στα κοινά του οποίου δραστηριοποιείται επί σχεδόν 20 χρόνια.

Η διαδρομή της…

Η Ελευθερία Τοκατλίδη σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου από το Διαπανεπιστημιακό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΔΠΜΣ) με τίτλο «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» και Ειδικότητα στον Προγραμματισμό και Ανάπτυξη.

Είναι δικηγόρος και παράλληλα διευθύνει την εισαγωγική εταιρεία της οικογένειάς της. Είναι παντρεμένη με τον οικονομολόγο Νώντα Λιβερέζα και έχουν μία κόρη.

Από το 2006 εκλέγεται συνεχώς ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα το 2006 ανέλαβε Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου των παιδικών σταθμών του Δήμου.

Το 2010 επανεξελέγη δημοτική σύμβουλος και ανέλαβε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης δημιουργώντας καινούργιες δομές και υπηρεσίες προς τους δημότες όπως νέους Παιδικούς Σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, Κοινωνικό Παντοπωλείο, προγράμματα Ανέργων, υποστήριξη ατόμων της 3ης ηλικίας και πολλά άλλα.

Το διάστημα 2013-2014 διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από το 2014 έως και σήμερα είναι Δημοτική Σύμβουλος της αντιπολίτευσης ασκώντας κριτική στα κακώς κείμενα της διοίκησης Σελέκου.

Aπό το 2016 έως και σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Από το 2015 έως και σήμερα είναι μέλος στην Επιτροπή Κοινωνικής Οικονομίας και Απασχόλησης της ΚΕΔΕ.

Από το 2013 έως και σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος στην ΠΕΔΑ Αττικής.

Aπό τον Ιούνιο του 2013 έως και σήμερα είναι μέλος του ΔΣ του Χριστοδούλειου Ιδρύματος Προστασίας Παίδων.

Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ